tiistai 20. syyskuuta 2011

Ohi syyskuun..

Syyskuu on jo ehtinyt pitkälle, reipas viikko jäljellä. Huomaa, että on talvi tulossa, kun palelee enemmän ja vaatekerroksia saa laittaa päälle. Villavaatteita varsinkin tulee käyttöön enemmän ja siksipä on hyvä, että on yksi jo valmiina, seuraavakin on jo suunniteltu.

Tulevana viikonloppuna piti olla kolme keikkaa, mutta eilen tuli tieto, että sunnuntain koko tapahtuma on peruutettu. Jotenka nyt on menoa sitten vaan perjantaina ja lauantaina. Perjantaina mennään Lempäälän Villihanheen kattomaan Aki Radio & Happotykkiä. Lauantaina lähdetään sitten Helsinkiin, siellä on Gloriassa TAP ja Matthau Mikojan. Lauantaiks on sovittu, että myydään paitoja, pinssejä, levyjä ja julisteita muuten paitsi tietysti keikan ajan.

Koska sunnuntaina ei olekkaan kiire Tampereelle, niin oon Helsingissä sitten vähän pitempään, käydään siskon kans mm. lankaostoksilla. Täältä kun ei saa Novitan Kelo lankaa, niin täytyy ostaa se sitten muualta, tässä tapauksessa Helsingistä. Ajattelin myös ostaa nro kasin puikot, kun tuo ja Noki lanka kuuluisi kutoa sellaisella ja meillä suurimmat puikot on kutoset.

Ennen kuin lopetan tän tekstin kirjoittamisen, niin kerron vielä, että viime perjantaina oltiin Turussa kattomassa (huikee yllätys= ) TAP:ta, Radio Sadan 22 vee synttäribileissä Klubilla. Kyseisestä illasta en oikeastaan muista paljon mitään, koska jumitin aika pahasti ja väsymystä oli ilmassa oikein urakalla. Ainoat mitä muistan, on, että äitee osti mulle kameralaukun Anttilasta (kiitos siitä) ja kun oltiin oltu Klubilla hetki, niin Kurppa, Late ja Hal.. siis Hk käveli ohitte ja Hk pyysi meitä myymään paitoja yms. vastasin jotakin tyyliin, että:"muuten kyllä, mutta mun ainakin tarvii lähtee pian keikan jälkeen, mutta Sösestä en tiedä." .. Noh keikka tuli ja meni ja kun laitoin äiteelle viestiä, että ilmoittaa kun haluaa lähteä, ei tullut vastausta, siispä laitoin saman viestin Puuha Petelle, ei tullut vastausta, vartin päästä soitin ja sovittiin, että kohta lähdetään. Istuin sitten sen ajan siinä myyntipöydän vieressä Sösen seurana. Hetken kuluttua kuitenkin tuli Hk ja sanoi:"ei näitä kukaan osta, laittakaa nää kasaan." Kohta tämän jälkeen sitten lähdettiin ulos ja oli aika lähteä kotia kohti. Perinteen mukaan oli pakko pyssätä Auran ABC:lle ja hakea kaakao sisältä.

Lauantai-iltana oli sitten vuorossa Lovex omassa kotikaupungissani ja se oli sellanen keikka, että siitä ei oikeastaan sitten sen enempää, kun että:"kyllä taas saa olla 'ylpeä' siitä, että asuu täällä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti