sunnuntai 2. lokakuuta 2011

testing, testing, 1,2,1,2,3

Millainen piristysruiske tekee syksystäsi paremman?
Pieni piristys tekee poikaa
Et varsinaisesti kuulu niihin ihmisiin, jotka masentuvat äärimmilleen kesän loputtua, vaan osaat nauttia myös koittaneesta syksyisestä vuodenajasta. Välillä lyhenevät päivät ja kolea sää saa sinut kuitenkin tuntemaan olosi surkeaksi, joten ehkä voisit yrittää piristää päiviäsi yksinkertaisin keinoin.


Miltä kirkasvalohoito kirkasvalolampulla kuulostaa? Entä saattaisiko kirkasvalokuulokkeista masennuksen hoitoon olla sittenkin jotain hyötyä? Keksi yhdessä ystäviesi kanssa luovia keinoja helpottaa syksyn pimeitä iltoja - järjestäkää vaikka valon juhlat jonkun viikonlopun kunniaksi!

Tosta viimeisestä tuli heti mielikuva, että: vitsi kun olis kiva joku ilta olla ystävien kans, syödä ite leivottuja herkkuja, polttaa kynttilöitä kattella elokuvia ja pelata disney monopolia tai trivial pursuittia (:

Kuinka rehellinen olet?
Olet huippurehellinen!
On hienoa, että joku uskaltaa sanoa oikeasti, mitä mieltä on. Muistathan silti, että hyvät tavat edellyttävät toisinaan pieniä valkoisia valheita. Älä pahoita läheisesi mieltä vain sen tähden, että haluat aina kertoa oman mielipiteesi. Voit olla suora myös töksäyttämättä ikävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti