maanantai 26. marraskuuta 2012

VIHDOINKIN!!

Voi LUOJA mutta on ollu aika vuoristorataa tää viiminen vuorokausi. On laskettu tunteja ja minuutteja lipun myyntiin, viideltä aamuyöllä katottiin Adam Lambertin haastattelu joka kesti 7 yli kuuteen asti, kone lepotilaan ja piti ottaa pienet torkut. Kuulin, kun äitee heräs varttia yli kuus, sitten on ku olis menny taju kankaalle, herään siihen kun puhelimesta kuuluu jotain avaruusääntä, katon kelloo: 9:00. Siis en oo ikinä panikoinut niin paljon mitä sillon panikoin, äkkiä koneen herätys, sivu auki, sisäänkirjautuminen ja koittaan lippuja. Tiketissä luki: loppuunvarattu, *alahuuli alko väpättään, kädet täriseen enemmän, epätoivo iski*, lippu.fi auki: hei täällä on vielä permantolippuja, valitsin 6, "sivu ei toiminnassa", 4, "sivu ei toiminnassa", no widdu 2, ei toiminnassa. *epätoivo kasvaa* yläkatsomo 3 lippua, pääsi varaamaan, kauheella kiireellä toimitus postissa (5-8 päivää), verkkopankkiin maksaan. Facebook ryhmässä pyyteleen syvästi anteeks ja kertoon kuinka vituttaa kun nukku pommiin. Jonotusseura kertoi, että voi saada mulle kaks kenttälippua, saikin, koitin saada yhteyttä kyseiseen henkilöön, siinä onnistumatta, varmaan töissä tj. 7 minuuttia myöhemmin ilmoitettiin, että lippu.fi:ssä lisää lippuja, salaman nopeudella sinne ja varaan lisää lippuja: 4 lippua permannolle, printtilippu ja verkkopankkiin maksaan. Facebook ryhmään kertoon ilouutisia ja laittaan tekstiviestiä, että en tarviikkaan niitä kahta kenttälippua toiselta henkilöltä..

Nyt on sitten 1 katsomolipuista myyty, 2 olis vielä jäljellä, ne on yläkatsomo 304, rivi 2, paikat 105-107. Sitten löytyy myös yks permantolippu, jonka voin myydä.

Yli kolme vuoden odotus palkitaan ens maaliskuussa ja kaks päivää omien synttäreiden jälkeen, eli parhaat mahdolliset synttäribileet tulossa. Sinne mennäään vaikka pää kainalossa, toinen jalka haudassa ja ihan kuumetokkurassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti