sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Finnberts cuddlefest at Pori

Isokarhun Mum's, se voi olla täynnä. Sokoksen kahvila, eiku siel o remontti. Eetunaukion, no se ei oo auki.
Sokoksen kahvila, jos siel on kumminki se kahvila jo.
Isokarhun Mum's n. 13:00.

Niin että vaikeuksia päättää paikka sunnuntain kahvitreffeille? Eheeei ollenkaan, mistä näin päättelit?

Kävin tsekkaamassa Sokoksen alakerran, Hese siinä pääosin toimi, mutta sai sieltä erilaisia kahveja ja muutamaa erilaista leipääkin. Soitto Kristalle, olivat Annen kans Isokarhussa. Nähtiin sit Isokarhun ovien tykönä, hyökkäsin Kristan kaulaan hetkeks ja sitten mentiin Sokoksen alakertaan. Seistiin siinä aikamme, soitettiin Kiisalle missä ovat Sannan kanssa ja sit haettiin syötävää.
Krista toimi turistioppaana puhelimen välityksellä, että Sanna ja Kiisakin löysi Sokokselle. Sitten kuikuiltiin, että;"joko ne tulee? Onko ne noi? SIELLÄ SANNA! JA KIISA!" Äkkilähtö pöydästä ja halaamaan. Sanna kolmesta suunnasta, huhhuh!!
Oikeesta sivusta, takaa ja sitten ihan normaalisti. (Cuddlecuddlecuddle, never enough cuddles. All u need in this world is some cuddling!)

Lentokenttämajotusta ja hotellin päättämisongelmista päädyttiin Yrjönkadun Omenahotelliin ja "room service".

Muut perheenjäsenet ei ymmärrä näiden tapaamisten tärkeyttä ja sitä että ei reilu tunti riitä mihinkään. Mutta what can u do? Matkalla tapaamiseen tviittasin #GonnaCuddleAndFlailTillTheyTakeUsAway ja näin tehtiin.

Onneks on enää 11, max 12 päivää etyä nähdään uudestaan ja koska tääkin viikko meni näin nopeesti, niin ehkä seuraava puoltoista viikkoa menee kanssa.

Kiitos ja oli ihana nähdä taas Anne, Kiisa, Krista, Sanna sekä ensimmäistä kertaa K :)

*hugshugs*

P.s. Kotimatkalla toka biisi mikä soi Voicella oli Cuckoo!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti