keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Provinssi viikonloppu tulossa

Harmittaa, ärsyttää, kiukuttaa, kun oon sinne jo jonkun 5 vuotta halunnut ihan fiiliksen ja kokemuksen takia, mutta kun ei ole koskaan rahaa lippuihin saati mihinkään muuhunkaan eikä kyytiä. Tänä vuonna siellä olis ainakin 5 bändiä mitkä haluisin nähdä mainittakoon vaikka Volbeat ja Avenged Sevenfold. Jälkimmäinen sen takia, että S on saanu aika hyvin aivopestyä mua tässä reippaan vuoden ellei jo kahdenkin ajan ja koska mulla meni se Helsingin keikka vähän jumittaessa.

Voisin toki alkaa aina esim. vuoden alusta säästään noita siivouspalkkoja mitä mummulta saan, ni sitten olis jo hyvät rahat kasassa siihen mennessä, kun liput tulee myyntiin, mutta sitten siinä on se, että kuka seuraks, kun mä haluun olla siellä sen kolme päivää eli torstaina jo lähettäs ajelemaan..

Tässä on myös tullu parin vuoden aikana huomattua, että en oikein viihdy isoissa ihmismassoissa, eli miten helvetissä mää tulisin pärjäämään jossain PROVINSSISSA jossa on ainakin 15 000 ihmistä joista varmaan ainakin 90% on kännissä koko vkolopun?
Toinen asia joka vähän harmittaa on se, että mä tarviin täyden hiljasuuden. Tai jos ääniä on, niin niiden pitää olla tasasta ja jatkuvaa niin kauan, että mää nukahdan. Eli tämä tarkottaa sitä, että joko mää valvoisin ne 2-3 yötä  eli ainakin 72 tuntia hereillä putkeen. Mahdollisesti melko kuumassa ilmassa  aina ei välttämättä saatavilla juotavaa jne. voi olla, että jumittaisin vielä pahemmin mitä normaalisti sitten sillon kolmantena päivänä..

Mutta toivoa saa ja pitää, että mää vielä joskus pääsen Provinssiin mahdollisesti kivan porukan kanssa viettään mahtavan viikonlopun.

1 kommentti:

  1. hehe, täällä on nyt kuulemma joku 70 000. :)

    Tuu töihin, provinsssi tarjoo majoituksen ja ruuat ja pääsee viä kuuntelee bändejäki. Periaatteessa täällä ollaan 2 h töissä, 2 h vapaalla, mut sopimuksen mukaan menee. :) Kerkee fiilistelee kyllä ihan tarpeeks. Ja kaiken lisäks jos rupee iso ihmismassa ahdistaa, niinku mua yleensä, ni pääsee sit tarvittaessa bäkkärille missä ei oo porukkaa kauheesti. :)

    VastaaPoista