maanantai 13. helmikuuta 2012

kuin tyhmä tarttee ihmisen olla?

Oon seonnu aikaa sitten laskuissa, että kuinka monta kertaa on tullu oltua laivalla.

Ensimmäisen Titanicin katselukerran jälkeen oon ruvennu hieman pelkäämään laivalla olemista, mutta silti on tullu mentyä monesti. Leffakin on tullu uudelleen katottua muutaman kerran.
Viime tammikuussa välimeren risteilyalus Costa Concordia ajo karille ja kallistu kyljelleen. Videot ja kuvat nosti taas pelkotilaa laivalle menosta. Silti kuitenkin oon katellu itämeri risteilyalusten viihe kalentereita, että olisko hyvää artistia ja meniskö Baltic Princessille ekaa kertaa elämässää vaikka joko ennen tai jälkeen synttäreitten.
Nyt katon Jim D: Costa Concordia -risteilijän katastrofi -ohjelmaa ja tunnen oikein miten meikän paniikkitila kasvaa ja kuinka tuun oleen niin kusessa taas, jos ja kun mennään seuraavan kerran laivalle.

Pari viime kertaa oon vältelly hissejä ja ihan ikkunoiden vierustoja sekä kannelle menoo, kun on laivalla oltu. Edellis kerralla tuli kyllä käytyä kannella vähän kuvaamassa, helmikuus 2010 oltiin Silja Europalla, isosiskon, äiteen ja lapsuusajan parhaan kaverin kanssa. Kun mentiin kannelle, niin meinasin heti liukastua, voin kertoa että sydän jätti lyönnin väliin ja sitten alko pumpata normaalia nopeempaa hetkellisesti. Kannattaa mennä tennarit jalassa jäiselle+lumiselle kannelle.

Jännä juttu sinänsä, että just lauantaina äitee sano, että:"jaa katos mein täytyy kohta taas mennä laivalle, kun alkaa Gin oleen lopussa." sitähän ei siis voi ostaa Alkosta, ken tietää miksi. Ja pitää sitä nyt kuitenki ees kerran käydä Baltic Princessillä.

Selasin tuossa vielä googlea hakusanalla risteily pelko ja sieltä löytyi yksi blogi (mustikkapaikka.blogspot.com) jossa luki:"Silloin kun olen sellaisele päätynyt, haluan ikkunahytin (jotta näen, jos laiva alkaa upota).." ja se taisi juuri olla se syy miksi itse olen aina pyytänyt äiteetä varaamaan ikkunahytin vaikken paljoa ikkunoiden vieressä viihdykkään, mutta näkeehän niistä ulos vähän kauempaakin.


-tälläinen räpellys tällä kertaa-
kiittään ja kuittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti