tiistai 10. syyskuuta 2013

Yritän ottaa itteeni niskasta kiinni

Ajattelin tässä naaG:n (not an average Guy: http://naag.indiedays.com, kiitos Kiisa mainostuksesta ;)) blogia lukiessani yrittää kunnostautua blogin kirjoituksessa. Aluks yritän saada kirjotettua yhden tekstin/viikko, koska näin työttömänä ja enimmäkseen kotona hilluessa ei pahemmin tapahdu mitään jakamisen arvoista.
Nää ensimmäiset tekstit tulee varmaan olemaan lähinnä esittelyä siitä mistä asioista pidän, mitä rakastan ja muutama asia mitä inhoan tai vihaan.
Tuun toistamaan itseäni paljon, koska se on paha tapa josta en pääse eroon. Tuun kirjottamaan hyvinkin henkilökohtaista tekstiä ja menemään varmasti liikaa yksityiskohtiin ja sanomaan sellaisia asioita mitä ei pitäisi/saisi sanoa näin julkisesti.
Katotaan mitä tästä tulee vai jääkö pelkäks yritykseks jota jaksan/muistan tehdä hyvä jos kuukauden.

Tällä hetkellä tosiaan etsin työpaikkaa tai edes työkokeilupaikkaa. Työpaikan löytäminen täällä pienessä kaupungissa on suhteellisen vaikeaa koska haluan kaupanalalle, en niinkään tehtaaseen. 
Mol.fi-sivuilla kun laitan hakuun Satakunta ja kaupanala, niin avointen työpaikkojen summaks tulee pyöreä 0. 
Siispä täytin Tokmannin sivuilla avoimen työhakemuksen. S-ketjun sivuilla on joku ongelma enkä siellä ole toistaseks päässyt täyttään avointa työhakemus lomaketta.

Huhtikuusta kesäkuun loppuun olin Tiimarissa työkokeilussa ja heinäkuun alusta oon taas ollut työnhakijana. 
Kotona ollessa oon neulonut, tai siis kutonut niinkun tapaan sanoa, kaksi villatakkia, yhden villapaidan
, vauvan haalarin ja tällä hetkellä työnalla taasen yks villatakki. Eli ei voi sanoa että olisin ihan täysin toimettomana ollut. 
Oon kutomisen ja työnhakemisen lisäks alottanut vähän kuntoilua, jos sitä siks voi sanoo, kun soudan soutulaitteella, pyörittelen hulavannetta ja käyn pyöräilemässä, yritän joka päivä tehdä edes jotain noista. Ekat kaks viikkoo takana ja ainakin toistaseks oon onnistunu.  Mistä oon ilonen, koska aiemmin tätä yrittäessäni tein sitä ehkä kaks kertaa viikossa kuukauden ja sit lopahti into.

Ehkä tähän olis nyt hyvä lopettaa eka teksti ennen kun tulee romaanin mittanen enkä jaksa edes ite lukee tätä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti