torstai 11. marraskuuta 2010

Huhhuijaa ja hellurei

Se olis sitte torstai ja huomenna vapaapäivä.
Koulusa istun perse homeessa silmät melkein ummessa ja pitäs jotain kirjanpitoo jaksaa opiskella *huoh*.
Koulun jälkee, meenki sitte mummulle imuroimaa ja sieltä suoraa parturii, toivottavasti ei hirvee kiirus tuu.
Aamuyöstä tuli herättyä siinä 03:03 ku Miina halus ulos, no sille ei taas meinannu millään saada pantaa, ni laitoin Manulle ensin. Manu tuli aika pian sisälle, mutta meni taas ulos 6:20, kiva kun äitee olis heränny siinä 10 minuutin päästä.

On toi vähän rankkaa, kun tarvii joka aamu nousta vähintään kaks kertaa ennen ku edes kello soi, sitten ei saa enää kunnolla unta, kun äitee nousee hetken päästä ja rupee kolisteleen.. Mutta kyllä mää mieluummin nousen aamusin päästään kissat ulos, kun että en omistais kissoja lainkaan, on ne kuitenkin sellasia päivän pelastajia ja hyvää seuraa, nii ei tartte oikeestaa koskaa olla yksin kotona. 6 vuotta kuitenkin kissoja kinusin ja äiteen kans siitä vähän tappelin, lopulta sitten sain ne (:

kirjasuositus tähän loppuun: Stieg Larssonin Millenium-trilogia= Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttö joka leikki tulella, Pilvilinna joka romahti. Itse oon keskimmäisen kirjan loppupuolella jo ja ekasta kirjasta tehdyn leffan oon saanu katottua. Kannatan hirmusesti, jos vaan yhtään luette kirjoja. Eka leffa oli ihan kirjan mukainen, yks ainoo kohta siinä oli sellanen, jota en kirjasta muistanut.



tällänen kirjotus tähän aamuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti