lauantai 20. marraskuuta 2010

joulupipareiden tuoksuista iltaa

Kävästiin tänään äiteen kans vähän vapaa-valinnassa, ostettii kahdet uudet kutomis puikot ja Rose Mohair lankaa ( http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=tuotesivu&tuote_id=92000 ).. Kävästiin mummullakin ja vietiin aamupäivällä leivottuja joulupipareita tuliaisiks.. Aiemmin tuli sovittua mummelin kans, että meen sinne joku aamu leipomaan kans joulupipareita.
Kun tulin kotio, nii rupesin kattoon Tyttö joka leikki tulella -leffaa ja kutomaan tosta rose mohair langasta itelleni kynsikkäitä, äitee kyllä sano kaupassa, että se on sellasta lankaa mikä ei välttämäti kauheesti lämmitä, mutta sen näkee sitten. Elokuvaan petyin vähän, kun siinä oli jätetty vaikka mitä kirjan tapahtumia pois ja yhdessä kohdassa oli ketun tilalla bambi :(

Tänään olis sitten tossa yhdentoista jälkeen Antti Tuiskun keikka, seurahan on vallan mainio; äitee ja täti, jotka ei kyllä kuulemma Tuiskua aio kattella, mutta kuhan tulevat Seurahuoneelle. Onpahan kuitenki isosiskon kaveri siellä, jonka kans olin sillonkin, kun Poets of the fall oli täällä. Kyseinen kaveri on vähän lupaillu, että lähtee mun kans joskus jonnekki muuallekki keikalle, Hämyvestarit on varmaa sellane minne hänet houkuttelen.

Mutta kaippa sitä vois ruveta laittaan hiuksia jonkunnäköseen kuosiin, ni voi vaikka kutoo sitte vielä enne ku lähetää kohti Seurahuonetta.

Huomenna sitten taas suunnaksi Helsinki ja maanantaina olis vuorossa Corroded (joka yllättäen ei sano mulle mitään muuta kun sen mitä Söseltä kuulin, että se on tosta naapurimaa Ruotsista) ja Avenged Sevenfold. Söse on aivopessy kuluneena vuonna mua ja tossa vajaa kuukaus sitte olin jo vahvasti sitä mieltä, että hyvää musaa on, onneks on liput keikalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti