keskiviikko 24. marraskuuta 2010

lunta tulvillaan on raikas talvi sää..

Johan oli maanantai ja Helsinki tälläkin kertaa. Tokaan riviin päästiin vaikka mentiin vasta viiden aikaa jonottaan. Käytiinhän me toki yhdentoista aikaankin, mutta kun en halunnu jäätymiskuolemaa, ni palattiin sitte siskon kämpälle joskus puol kahden-kahden aikaan. 
Toka rivi vaihtu kuitenkin heti Corrodedin tokan biisin aikana paljon taaemmas, koska en pystyny olemaan siinä puristuksissa, happikaan ei kulkenu kiitokset vaan joku jätkä jonka käsivarsi paino mun palleaa ja ne pari muuta tyyppiä jotka oli nii kiinni, että en saanu käsiä pois kylkieni päältä.. 
Oonko mä eläny väärässä käsityksessä vai onko tupakointi tollasissa paikoissa oikeesti kielletty? Ihmettelin nimittäin, kun siellä pari henkee poltti ihan tosta vaa.

Avenged Sevenfold oli kyllä niin mahtava, että kyllä kesällä lähtis mielellää uudestaa kattomaan, jos kerran tänne ovat tulossa.http://www.youtube.com/watch?v=AvVLMCFX31U  Kiitokset vaan jälleen Söselle, kun tutustutti mut tähänkin bändiin (:

Ja pieni vaihdos musatyylin suhteen: jos poikarakkaus/emoilu kelpaa, niin katsokaas tästä mukava video http://www.youtube.com/watch?v=238Roci8xIE siinä kohdat 01:06, 3:50 ja 7:50-> ;P

Keksein muuten eilen illalla millä saan pari julistetta pois seinältä ilman että jää kauheeta aukkoo tapettia näkyviin: kudon itelleni seinälipun. 
Huamena on vapaapäivä, ni saan jatkaa kynsikkäitäni (=

Loppuun vielä mainostelua: jos kaakaosta/suklaamaidosta tykkäätte, nii maistakaahan sellasta, että lämmitätte mukillisen maitoa ja laittakaa sitten kuuman maidon joukkoo Tazza hot stick (ainakin Smarketeista löytyy hinta noin 0,56€) saatte halvemmalla Tazza -kaakaoo ja voitte juoda sitä millon vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti