lauantai 5. marraskuuta 2011

and again and again and again..

Kohta oikeesti vedän pääni kaljuks ja alan ostamaan erilaisia peruukkeja..
Värjättiin äiteen kans tänäpä mun hiukset mustasta tumman mahongin väriseks. Odotin, että heti kun istun tuolille ja äitee ottaa väriputelin käteensä, niin se sanoo jotain että kuin värjään taas, että miks en anna vaaleitten kasvaa takas. Noh, äitee otti ja yllätti, kun laittokin värin melkein koko tyvikasvuun ennen kun avas suunsa:"voi ku hienoja vaaleita, antaisit näitten ny kasvaa, mummun mieliks vaaleet hiukset.. Ja nää pirun rastat pois, ihmisen hiuksia kuuluu harjata monta kertaa päivässä ja hoitaa kunnolla. Sulla olis niin upeet hiukset, ku antaisit niitten kasvaa normaalisti ja hoitaisit kunnolla." Vastasin, että":no jos mää annan tän jälkeen kasvaa vaaleet takas, ni alaks sää sit maksaa mulle taas parturis käyntejä, et saan raitoja, ku mää en kokonaan vaaleeta päätä halua?" En muista enää mitä vastas, mutta kai tuli vähä niinku sovittua, että tän illan jälkeen en enää värjää muuta kun raitoja sitten joskus..
Ja tässä nyt oon sitten hetken jos toisen miettinyt, että jos ny si vielä kampaisin nää vähäset rastani auki. En vaan yhtään tykkäis siitä, kun hiukset on ihan pään myötäsesti niinku ne olis suoristusraudalla ja pirunmoisella lakkamäärällä vedetty sellasiks.. Sitten taas en jaksais jokapäivä tupeeratakkaan, kun tosiaan hiukset on kuitenkin niin hyväkuntoset ja suorat ku mitkä, ni niit ei ihan äkkiä tupeerata vaan tarvii krepata ensin ja sitten tupeerata, sitten harjata selväks ja vielä kerran tupeerata, että ne olis mun mieleiset.. Toki ne olis ehkä kaks-kolme viikkoo sellaset suht helpost tupeerattavat noista kohdista mitkä on ollu rastoina, mut äkkiä ne taas tulis tikkusuoriks..
Rastoissa on just se hyvä puoli, kun hiukset ei mee päänmyötäsesti, niit ei tarvii mitenkä erityisesti laittaa ja ku niitä ei tarvii harjata.

Yksinkertaisuudessaan ja lyhykäisyydessään olen sitä mieltä, että: RASITTAVAA!

Sit jos olisin yhtä kapee kasvonen kun esim.
 niin ei olis mitään ongelmaa.

Kuitenkin sen takia yritän kolmatta kertaa rastoja, kun tykkään
röllimäisestä tyylistä niin älyttömän paljon, just tollasesta takkutukasta, että on rastaa, lettiä ja suoraa, mutta kuitenkin sekasin olevaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti