perjantai 4. marraskuuta 2011

joko alkais riittämään?

Tässä viikon sisällä on tullu rekisteröityä niin Tumblr:iin kuin tänä iltana Twitteriinkin. En tiedä yhtään miksi niihin rekkasin, Tumblr alkaa kuitenkin jo vähän avautumaan, että miksi sinne, mutta tuota Twitteriä en näin nopeasti vielä osaa käsittää. Ehkä sen takia, kun oon ollut liikaa Facebookissa ja se alkaa vähän kyllästyttää niiden jatkuvien "parannuksiensa" kanssa.

-------------------------

Sitten toista asiaa, ei kovin paljoa liity tekstin otsikkoon..
Olin noin 2 vuotta vastaan kosketusnäytöllisiä mp3-soittimia ja puhelimia, nyt kuitenkin tässä muutaman kuukauden sisällä olen alkanut tykkäämään niistä ja viime viikkojen aikana alkanut jopa sanotaanko nyt sitten vaikka, että himoitsemaan sellaisia. Äiteelle lähettämääni sähköpostia lainatakseni (suoraan kopioimalla), niin:
" Jos voittaisin lotossa niin..
.. ostaisin mm.:
iPod touch 8GB ja tuolle suojakotelon tai tekisin sen itse..

iPhone 4 16GB

tai ehkä mieluummin

HTC Sensation

ja unohtamatta uutta ihastustani:

Macbook Pro 17"

.. pitäis toki lototakkin ensin, jotta olisi mahdollisuus voittaa siinä.. "

Nuo kaikki linkit on gigantista sen takia, kun oli helpointa löytää kaikki sieltä. Mutta koska olen löytänyt jotakin uutta mistä minulla on jo eri merkkiä olevat jonkinnäköiset versiot, niin nämä vanhathan eivät tietenkään hajoa moneen vuoteen. Se on vain sitä mun tuuriani. Aina saa ja pitääkin haaaveilla.

Tänään vielä sopivasti tuli Nenäpäivä lähetys, jossa jo 20€ oli hyvä lahjoitussumma, joten en edes ajattele _TARVITSEVANI_ näitä, koska minulla kuitenkin on jotenkin toimiva puhelin, mp3-soitin ja kannettava tietokone jo ennestään. Suomi on "hyvinvointivaltio" täällä on lähes jokaisella rahaa ruokaan ja katto pään päällä, kaikki muu on vain sitä turhaa paskaa, jota meidän ahneet mielemme tarvitsevat ollakseen onnellisia, kun taas jossakin päin maapalloa juodaan kuralätäköstä vettä, nälkä ja muunmuassa malaria ja HI -virus ovat arkipäivää ja siellä ollaan onnellisia, jos selvitään hengissä 15-vuotiaiksi ilman mitään elektroniikkaa.
muutamaa tunnettua sananlaskua lainatakseni vielä tähän loppuun:
Aina ei mene nallekarkit tasan.
Kel onni on se onnen kätkeköön.
Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä. Ainoastaan sydämmellään näkee hyvin. (en nyt muista kumpi lause tuli ensin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti