keskiviikko 1. joulukuuta 2010

tänään aukee ensimmäinen luukku Autot -suklaakalenterista

23 päivää jouluun! Kerrankin mun joululahjatoive-listani näyttää ihan tyhjää, aika jännää. Moneen vuoteen mulla ei oo ollu vanhemmalle isosiskolle mitään lahjaa ei synttäri eikä joulu, mutta nyt mulla on molemmat ja vielä ite tehdyt. Äiteellekkin keksein tänään lahjan, toivottavasti löytyy Tampereelta 15. päivä, jos sinne pääsee.

Tänään on tullu Provinssirockin liput myyntii ja tekis niin paljon mieli tilata ne,kun on niin monta vuotta jo halunnu sinne fiilistelemään kesää ja musiikkia, mutta kun ei oo ollu varaa lippuihin saatikka linkka/junamatkoihin taikka kyytiä sinne ja kotii. Nyt olis itellä ajokortti, mutta en edes kysy autoo, kun ei oo hajuntietoo miten sinne ajais ja tuskin saa navigaattoriakaan isosiskolta lainaan.

Okei korjaus, kyllä mää paria asiaa toivoisin joululahjaks:
- Christmas Carol-leffa
- Kaunotar ja Hirviö -juhlajulkaisu dvd (keräilen niitä)
- Jenni Vartiaisen Seili -cd
- Antti Tuiskun Kaunis kaaos -cd
- Buzz tietovisa peli pleikka kolmoselle

(noi cd-levyt vähän kummastuttaa, kun vielä vuos sitte en olis ikinä uskonu sanovani, että noilla on hyviä kappaleita)

Toivon mukaan 15. päivä (tai siis 15.-16. yö) ei oo kovin paljoo pakkasta, että saisin auton lainaan, koska Tampereen Klubilla on sellanen bändikattaus, että PAKKO PÄÄSTÄ:

Keskiviikko 15.12.

Club AidFLINCH FLINCH (23:30), T.A.P. (23:00), UNIKLUBI (22:30), SUICIDE LOVE BOAT (22:00), MATTHAU MIKOJAN (21:30), HEIJASTE (21:00), THEON & JULIAN (20:30)
20-04 12,00€ (Tummat tunnit 00-04, dj Eetu) Klubi, Epe's, Swamp Music
 
(tulipas jännästi noi, kun kopioin Klubin sivulta)
 
 
 Jahka saan yhden tumpun valmiiks, nii ajattelin ruveta kutomaan musta-liila (luumun värinen) ruudulliset tumput, pipon ja huivin. Voi olla, että muutaman kerran palaa taas käämi, mutta eipä tuo mittää haittaa.
 
Kai tässä tuli tän hetken tärkeimmät asiat, että ei muuta tällä kertaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti