keskiviikko 8. joulukuuta 2010

16 päivää jouluun on

Ohhoh, että on tylsää istua koulussa tää vajaa pari viikkoo. Ryhmäläiset on entistä vilkkaampia ja kovaäänisempiä, ihme jos ei oo pää hajonnu enne joululomaa. Tauon piti kestää 3 kertaa 5 minuuttia, mutta se on ollu jo puol tuntia, mikäs siinä sitte teen testimaa.com sivulla testejä, kuolen kuulemma 1.1.2073. suunnittelin kyllä kuolevani enne ku täytän 30, ku nii raihnane jo oon..

Tekis kauheesti mieli lukee fanficcejä, mutta ei koulusa oikei viitti. LiveJournalista löyty yks tosi hyvä tarina, mutta senki sain jo luettua..

Kaulahuivia o valmiina joku 70cm ajattelin tehdä siitä jonku 120 senttisen, ni saa ainaki monta kertaa laitettua kaulan ympärille. Sitte olis seuraavaks vuorossa pipo tai tumput ja sen jälkee aattelin tehdä sen peiton mistä taisin aikasemmin puhua. Peiton taidan tehdä Puro-langoista ja sit seuraava homma on opetella huovuttaminen ja huovuttaa se peitto, varmaa aina heti sen jälkeen, ku tilkku on valmis.

Maanantaina tuli sit sellane tieto, että ens vuode synttäreitä tulis juhlia Hartwall Areenalla tällä kertaa olis vuorossa My Chemical Romance. Niide musiikkia ei oo tullu pahemmi kuunneltua, muuta ku se mitä joskus näkee voicella ja sitte pari biisiä löyty koneistoltaki joskus. Maanantai iltana sitte tuli sellane joku 40 biisiä lisää, että siinä on opettelemista, mutta on täsä ny kolme kuukautta aikaa vielä.. Jos tällä kertaa sit pääsi sinne eturiviin ja aitaan kiinni eikä tars siirtyä keikan alusa sinne taaemmas.. Ja toivottavasti fiilis on vähä korkeemmalla mitä marraskuussa oli ku oltii Helsingissä, olin ihan väsyny enkä tajunnu mitään, se jos mikä harmittaa..

Varmaan ensimmäine kerta, ku tuun tälläsellä fiiliksellä koulusta kotio. Hyljeksitty, kiusattu ja surullinen olo, olkootkin, että se oli kaks lausetta jotka kuulin ja joita ei varmaa tarkotettu mun ymmärrettäväks, mutta ei siitä voinu erehtyä, kun yksinäni sillä suunnalla istuin.. Että kiva kiitti moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti