lauantai 11. joulukuuta 2010

good girls go bad

Tuli viikko sitte löydettyä aivan ihania tarinoita luettavaksi. Ennen luin finfanfun sivulta pelkkiä twilight aiheisia tarinoita, mutta ne rupes kyllästyttään niin paljon, että koitin löytää Adam Lambert ja Tommy Joe Ratliff parituksella kirjotettuja tarinoita, no eihän niitä sitte finissä ollu kun kaks taikka kolme, joten kysyin Söseltä, että tietääkö mistä löytyis lisää, ehdotti sitten Live Journal sivustoa ja siellähän sitä sitten onki tullu oltua kaikki päivät.
Youtubessakin on tullu katteltua live-videoita ja näin suoraan sanottuna harmittaa ihan pirusti ettei tullu lähdettyä 6.11. helsinkiin, kun siellä oli Lambertin keikka. Tänään tuli sitten sanottua äiteelle, että ens kerralla kun Adam tulee suomee, oli päivä, aika ja paikka mikä tahansa, ni minähän menen keikalle. 

Luulin, että jään niin lukeen vaan noita tarinoita, mutta kyllä sitte kuitenki sain piponkin alotettua. Kokeilen millanen tulee, kun kutoo pelkkää oikeeta koko pipon ettei tee resoria oikee,nurjal.. Kokeilin tota valmista huiviakin tänään kaulaan ja totesin, että jäipäs lyhyeks, taidan siis avata sen päättelyn ja jatkaa sitä heti kun pipo on valmis.

Kattelin äsken, että mitä tänään vielä tulee telkkarista, ni subin ohjelmia kun selasin, ni oi jukra hyvä ettei riemun kiljahdusta tullu, ku siellä luki, että keskiyöllä tulee kaks jaksoo Gossip girliä , oon nii kaivannu sitä ohjelmaa ja nyt subilla alotetaan uusinta kierros ^^

2 kommenttia:

  1. Hey. Onks Livejournalissa noita ficcejä millä kielillä? :D

    VastaaPoista
  2. enkuks on ollu kaikki ne mitä mää oon lukenu, ei sielä kai suomeks ole. Söse sielä o seikkaillu jo vissii reilu vuode, ni varmaa tietää paremmi (:

    VastaaPoista