torstai 16. joulukuuta 2010

whataya want from me

Tulipas sitte kuitenki päästyä eilen Tampereelle vaikka ensin ei meinannu ollenka onnistua. 
Anttilasta tuli haettua Adam Lambertin For your entertainment -levy, vihdoinki, en ookka ku 2 vuotta sitä halunnu. Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä levy piti kans ostaa, mutta eipä löytyny, hankin sen sitte myöhemmi.

Klubilla oli kyllä iha loisto boogie, bändit oli mitä parhaimmat mahdolliset näistä kotimaisista.
Ovet aukes 20.00, Lovexin piti alottaa, mutta olivat joutuneet perumaan, niin illan alottikin sitte Heijaste, aluks oli vähän hiljasta, mutta katos, ku A-J sano, että:"tätä seuraavaa kappaletta ei oo soitettu pitkään aikaan vaikka se on kauan jo kulkenu meidän mukana. Fiilistellään vähän menneitä; Hetkille." oi vitsi mitkä fiilikset siitä tuli, kaikki 07-08 ja -09 alkuvuoden  kiertämiset niitten mukana ja se kun ääntä lähti vielä. Seuraavaksi oli vuorossa Matthau Mikojan, ei oo oikei musiikki ikinä iskeny, mutta kyllä se silti hyvä keikka oli. Sitten oli vuorossa Suicide Love Boat, mahti keikka jälleen, uusi kitaristi oli hyvä, vähän "ujolta" vaikutti vielä, mutta ehkä sitten kun on muutama keikka takana, niin on jo erilaine meininki. Mikolle kiitokset kaikista keikoista, ikävä tulee. SLB:n jälkeen tulikin Uniklubi, arvakkaa mikä fiilis sen aikana oli? meinasin nukahtaa, väsytti hieman. Mitä vittua? kyllä sit taas piristi ja Kukan aikana oli pakko tehdä perinteiset "biisinraiskaukset" ja "valssata", jostain tuli mieleen vuoden takaset Hämyvestarit ja Uniklubin keikka. Kun Uniklubi lopetti, nii oli taas pieni rouding time (se on englantia ja tarkoittaa työaikaan, näin Juhoa lainatakseni ja muistin palauttaa kans) seuraavaksi lavalle kipusi T.A.P, meininki oli taas sellasta, että fanfictionin tuhoomat aivot vähän raksutti taas, mahto Sepillä olla hauskaa, jos huomas, kun vaihdettin Sösen kans vähän paikkaa yhtäkkiä.. Viimisenä oliki sitte Flinch, siltä katottii vaan 2 biisiä ja lähettii veke..

Vähän oli kyllä orpo olo kun oltii ulkona, mutta jos se sit perjantaina korjaantuis, jos päästää Hämeenkyröö yllättäen kattoon T.A.P:ta (:

Jahka pääsee koulusta kotii, ni tietokone päälle, For your entertainment levy koneesee sisää, kopioi ja sitte replaylle, huamena voi sit kattoo last.fm:stä, että montako kertaa levy tuli kuunneltua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti