maanantai 29. elokuuta 2011

emmää ymmärrä!

Tietoliikenteen jatkokurssin tehtäviä tässä pitäs kai tehdä, mutta niinku yksi Kiroileva siili vihkoistani kertoo:"emmää ymmärrä!" Onneks on kiva ryhmänohjaaja/opettaja, joka kertoo vastaukset, ni itte ei tartte, kun kirjottaa vaan.

Tuli luettua kaimaseni kuomaseni vanhat blogitekstit läpi ja parista tuli taas niin hyvä fiilis, kiitos erittäin kivojen ja ihanien muistojen. Kaikesta on kiittäminen TAP:ta, herra C:tä (mein henk. koht. parisuhdeterapeutti) sekä tietysti kaimaani, unohtamatta 2 ihmistä jotka lainaavat meille autojaan, jotta pääsisimme keikoille.

Mun piti tehdä tossa vkoloppuna parikin kuvista koostuvaa merkintää, mutta koska olen laiska, tyhmä ja saamaton, niin en sitten tehnytkään. Nyt on siis tullut ostettua syksyä/talvee varten pitkähihaset trikoopaidat, kaipasin sellasia viime talvena, koska oli helvetin kylmä, tattis äiteelle, kun osti ne sekä uudet farkut. Torstaina ostin sitten huuto.netistä monen monta kuukautta, erinäisistä lähteistä kattelemani kameran. Oon erittäin tyytyväinen kauppoihin, yhteydenpito oli nopeaa ja sain pakettini jo perjantaina, joskin Huittisten postissa oli ollut niin kiire koko aamu-/iltapäivän, että en saanutkaan sitä vielä silloin kun oli tarkoitus, mutta sainpahan kuitenkin sitten 4 tuntia myöhemmin.

Kameralla piti kuvata Isabellassa, kun oltiin Aki Radio & Happotykin keikalla, mutta koska en vielä löytänyt kamerasta asetusta jossa saisi säädettyä yhdessä ja samassa kuvaustilassa sekä valotuksia, että suljinaikaa, niin kuvista onnistui tasan 3 eikä nekään hääppösiä ole, mainittakoon vielä, että en haluis kuvata salaman kanssa, koska se ottaa niin perkeleesti silmiin ja vie kuvista sen tunnelman pois, kun valaistus muuttuu täysin. Laitan ne kuvat tähän tekstiin sitten, kun pääsen kotiin.

Perjantaina EI PITÄNYT toimia taksina, mutta eihän moisesta kuitenkaan kieltäytyä voi, kun matkan varrella oli poikien päämäärä. J kyllä otti ja yllätti eräässä asiassa, mutta näitä sattuu yhdelle jos toisellekkin. Vähän oli taas ahdasta, olisin voinu mennä takaluukkuunkin, mutta lyhyt matka, ni kyä sen kesti. Autosta hyppäsin ulos kuin gaselli konsanaan ja onnellisesti levis tavarat Mersun viereen.. Nii ja Hämeenkyröstä Huittisiin on 100 000 kilometriä ainakin yhden mukaan.

Tulevaa viikonloppua ootellessa, ensinnäkin se alkaa meikäläisellä jo torstaina, kun perjantai on vapaa. Torstaina on Essentia@Jack the rooster, Tampere ja lauantaina sitten Teemu & Påjat@Pub Hannibal, Tre ja Aki Radio & Happotykki@Ravintola Pinta, Nokia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti