sunnuntai 7. elokuuta 2011

HämyHämyHämyHämy

noni, kesän odotetuin tapahtuma on nyt sitten takana eli kesä on ohi.. Superhyperisot kiitokset TAP:lle taas huikeesta keikasta.
Oli ensimmäinen kerta ainakin meikäläisellä, kun menin Hämyvesteillä eturiviin, siitä on muistona mustelma kyynerpäässä ja ne 2 videoo mitä kuvasin, niin niissä erittäin säröinen äänenlaatu.
TAP-Maailma huutaa@Hämyvestarit 6.8.2011

Se odotettu vesisadekkin tuli sitten, vähän myöhässä tosin, mutta pääasia, että tuli kuitenkin TAP:n aikana, fiilis nousi vieläkin korkeammalle mikälisikäli se oli enää mahdollista..
Apulannan aikana sitten kuultiin/nähtiin hienoja uutisia ja täytyy kyllä sanoa, että en ole varmaan vielä tähän päivään mennessä ollu näin onnellinen jonkun toisen puolesta (:

Huomattiin myös, että oli alkuillasta kovin outo olo, kun aikaisempina vuosina TAP on soittanut ekana päivänä ekana tai tokana, mutta tänä vuonna se soitti tokana päivänä ja ulkolavalla toiseks viimeisenä. Niin ne asiat vaan muuttuu ja tämä on niitä asioita, jotka ei harmita yhtään.

Levyäni en vielä saanut, mutta ei kai sillä niin kiire ole, biisit kuitenkin on koneella ja yks akustinen livekeikka löytyy levyllä, niin enköhän niillä pärjää Glorian keikkaan asti (=

1 kommentti: