tiistai 16. elokuuta 2011

Maisematie vai kolmostie

Seuraavassa tekstissä esiintyvien henkilöiden  nimet muutettu henkilöllisyyksien salassa pitämisen vuoksi.. vai miten se meni?

Lauantaina tuli sitten tehtyä pieni extemporee reissu Siuroon ja Koskibaariin. Kiitokset Kalastajalle (nimi muutettu) informaatiosta, jonka kerroit eilisessä fb tilapäivityksessäsi, sen ansiosta meille selvisi mitä Kultapieni tarkoitti pe-la yönä sanoessaan:"Tulkaa huomenna Siuroon."

4 tunnin varotusajalla tehty extempore matka Siuroon siis tuli eilen tehtyä. Oli huikeen hienot maisemat, teki pirusti mieli mennä uimaan , mutta jätettiin välistä.
Koskibaarissa oli terassitanssit, joissa esiintyi 17.00 -> Aki Radio & Happotykki sekä Hämeenkyrön oma Holmes Johnson eli John Holmes. Tanssikansaa ei ollut liikkeellä, mutta hyvä yleisö oli silti. Videoita tuli enemmän kun tarpeeks, mutta niistä tulee muiden nähtäville vain 1 ainoa ja sen lisään tähän kirjotukseen jahka se joskus jouluna on youtubessa.

Kun kello löi kasia, niin alettiin tekemään lähtöä Hämeenkyröä kohti, seuraamme liittyi pari muutakin ja haettiin vielä yksi pienistä häistä..
Maisematietä kun ajettiin, oli hienoja maisemia, sitä vaan ei ajettu kovin kauaa vaan vaihdettiin kolmostiehen..
Tiesittekö muuten, että Hämeenkyrössäkin on kasviskauppoja? Tämän opimme, kun tuli puhe, että ollaan menossa Tampereelle syömään..

Happotykki ja JL jäi Hämeenkyröön ja me lähdettiin kohti Tamperestia. Ajettiin auto Kluubenille ja sieltä lähdettiin kävelemään, ensin Amadeuksen ohi, kerrottiin Hapolta terveisiä, että Hämeenkyröön täytyy lähtee. Sitten Makuunista hakemaan vähän makiaa ja sieltä Subwaylle hakemaan leipää. Piknikille Tammelan puistoon ja sieltä kaksosille, jossa sit oltiin n. tunnin verran.. Tuli taas kuultua jos jonkinlaista juttua ja naurettuakin ihan mukavasti.

Yhdentoista aikaan lähdettiin sitten kävelemään, pieni iltalenkki tuli siinä tehtyä ja 10 yli 12 lähettiin ajelemaan Hämeenkyröön takasin.. Frozen Iron/Kylmää rautaa jäi kuulematta, mutta nähtiinpähän loppu keikk. Oltiin taas vanhemman miehen ahdisteltavana, mutta järkkäri tuli jonkun ajan päästä hakemaan äijän pois ja saatiin olla rauhassa. Kille Kuulerin ei pitäny esiintyä, mutta kuultiin kuitenki Kusipääkoira (:

Kiitokset vielä kertaalleen viikonlopusta ihmisille jotka sen tuntevat ansaitsevansa, toinen niistä parhaista viikonlopuista tältä vuodelta!
Ens lauantaina (20.8.) sitten ollaanki Renttujen keikalla (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti