keskiviikko 17. elokuuta 2011

sairas, mutta ei tiedä, että miten..

Tässä on ties mitä kaikkee pientä tullu viimisen muutaman vuoden aikana
- allerginen nuha, pölylle, mutta sekin oli kyllä niin pieni, että ei sitä ihan oikein kunnon allergiaks voi sanoa. Siihen on apuna cetirizin, jota syön joka aamu 1 pillerin
- päänsäryt, joista koulun terkkari on joka kerta kysyny, että meenkö tutkimuksiin vai mitä oon aatellu. Aina oon sanonut, että njäh, vedän vaan burana 200:n ja nukun pari tuntia, kyl se sit ohi menee. Nyt oon kuitenkin päättänyt, että jos ne taas alkaa tässä syksyn mittaan, niin sit kyl meen jo johonkin tutkimuksiin.
- jatkuva vessassa käynti, huomenna labra-aika. Saa nähdä mitä tulee tulokseks, sokeritautia on perheen kesken epäilty, terkkari sano, että jos se on tulos, niin se on sitten 1 tyypin. Jos ei selviä mitään, niin kattellaan jonkun aikaa ja sitten meen jo lääkäriin.

- 2008 vuonna tuli otettua kielikoru, mutta se laitettiin vinoon. Olin tyhmä imbesilli enkä käynyt suoristuttamassa sitä. 2 ekaa päivää meni hyvin, mutta sitten menin yöllä pureskelemaan tuon kielenkärjen, niin olinkin sit mehukuurilla pari päivää. Kolmantena päivänä äitee sano, että jos en nyt syö edes viilistä, niin se vie mut terveyskeskukseen tiputukseen. Minähän sitten söin viilistä ja huusin vähäsen, kun sattu kieleen niin paljon. Koru oli mulla varmaan puolisen vuotta, sinä aikana ostin siihen 3 korua, yks tilattiin netistä, siinä oli pääliosa laatta mallinen ja se paino kieltä, sitten ostin europehousesta korun, no siinä oli kierteet paskana, käytiin vaihtamassa se, ni seuraava olikin sit liian pitkä, eh oli sit jo kerinny meneen kiinni, ni ei päästy vaihtaan sitä. Pidin sit vaan sitä ensimmäistä korua koko ajan. Lopulta sen kans oli niin vaikeeta, että otin sen vaan pois. Pari kertaa sitä on tullut ikävä ja harmittaa tosi paljon, etten aikasemmin tajunnu, että sen tosiaan voi mennä suoristuttaankin..

- 2007 vuonna otin ekan kerran kulmalävistyksen oikealle puolelle se kesti ehkä vuoden, kunnes se tulehtu ja kasvo ulos. Maksimissaan 2kk meni, kun menin ottaan uudelleen sen ja se koru kesti sitten ehkä joku 8kk, kunnes sekin tulehtu ja kasvo ulos. Sitten menin vielä kerran ottamaan, tällä kertaa vasemmalle puolelle. Sekin kuitenkin otti ja tulehtui sekä kasvoi ulos. Sitten päätin, että kun ne ei kerran kestä, niin ei sitten tuhlata niihin enempää rahoja.. Kävin viime talvena ottamassa korvaan uuden reiän ja se lävistäjä sano, että kulmien tulehtumiset johtu varmaan siitä, että oon sille kirurgin teräkselle jotenkin allerginen, sellasiakin tapauksia nääs on.

Tällänen kirjotus tällä kertaa, oikein kunnon henk. kohtaisuuksiin menin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti