torstai 15. joulukuuta 2011

joulu ja uusi vuosi lähenee

Nyt eletään torstaita ja se onkin viimeinen koulutorstai tälle vuodelle, ihanaa. Huomenna perjantaina lähden Turkuun vähän S-Osikelle taas renttuilemaan ja Renttuja kattelemaanjakuuntelemaan. Vielä en ole 100% varma, että menenkö linkalla vai pääsenkö kyydillä, mutta viimeistään huomenna viiden aikaan se selviää.

Joululoman lähenemisen lisäksi on myös muita oikein iloisia ja mahtavia uutisia (ainakin meikäläiselle ja ehkä parille muullekkin), Twitterissä nimittäin luki seuraavaa:"Adam Lambert
Better Than I Know Myself drops on December 20th! avail on all digital music providers. Happy Holidays!!" Meinasin tuoliltani pudota, kun tuon luin. Nimittäin tuota olen odottanut kuin kuuta nousevaa ja varsinkin ensi vuoden kiertuetta.

Luin myös I-S:n sivuilta Katri Utulan Kyttääjä blogia johon joku oli kommentoinut, että mahtaako Sauli päästä kotiin ihan niin pian kuin oli suunnitellut, varsinkin kun Adamilla on viimeiset vapaat menossa ennen uuden sinkun ja levyn pyörityksiä, jos ei ehdi ja vielä tulee muutama tutka Skypen avulla, niin olisi mahtavaa jos joku rokkistara kurkkaisi sieltä Saulin pöydän alta ja toivottaisi meille hyvää joulua. *winkwink*. Voin kertoa, että täällä olisi ainakin yksi, jolle tulisi erittäin typerä virne päälle, jos sen näkisi..
Tuosta Tutkasta vielä sen verran, että on itsellä ne jäänyt pahasti katsomatta, niin ajattelin ottaa tässä joku päivä oikein kunnon maratoonin niiden osalta..

Joululahjat on jokseenkin kunnossa, tai ainakin suunnitteluvaihe on ohi, nimittäin äiteen lahja on ostettu, vanhemman isosiskon lahja lähes valmis ja nuoremman isosiskon (ompas hassusti sanottu) lahja on ainakin suunnitteltu täysin eri asia ehdinkö toteuttaa sen. Tänään käydään äiteen kanssa Teknisillä ostamassa mun "joululahja", jonka tosin maksan äiteelle ainakin suurimmaks osaks takaisin.

p.s. ootan kärsimättömänä sitä päivää, kun Discshop lähettää mulle Gleen 2 tuotantokauden, jonka tilasin viime viikolla, mutta ne on tilapäisesti loppu tällä hetkellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti