keskiviikko 26. tammikuuta 2011

all my life, i've been waiting..

Tänään olis sitte taas pitkästä aikaa hiuksien katkomista tiedossa, ku maanantaina tuli varattua aika.
Aluks piti laittaa vaaleenpunaset tekokuidut takasin, ku ne on vielä tallessa, mutta sitte ku äitee soitti maanantaina ja kysy sopiiko keskiviikko kello 15.15, ni tuliki mielee, että piruviä, ku olis siistiä, jos saiski tumman sähkönsiniset tekokuidut noitten vaaleenpunasten sijaan..
Täytyy sit heti kysyä parturilta, että löytyykö niitä sinisiä mitkä ainaki sillo kaks vuotta sitte oli, ku siellä kävin (olen toki käynyt tässä välissäkin :D) ja laitettii noi vaaleenpunaset.

Parturin jälkee meenkin sitte äiteelle makutuomariks, kun menee käymään parissa vaatekaupassa ettimässä hyvää asua lauantain juhliin (meitsi saa olla kuskina). Vaatekaupoista siirrytään ruokakauppaan mistä tars ostaa kaks kerää softy lankaa, että vihdoin pääsis alottaan säärystimet. Kun kotio pääsee, ni voiki sit kiinnittää hakaneuloin hihat tunikan kädenteihin kiinni ja sitte langan kans vaa pujottelemaan silmukoiden läpi. Kun hihat oon saanu kiinnitettyä, nii ei tarvi enää muuta tehdä lankojen päättelyn lisäks vaan tunika on sitte täysin ready *wuhuu*..



Illalla sitte siinä ysin maissa otetaan suunnaks Pori, poiketaan vaan täälä linkka-asemalle ja otetaan kyytiin pari shattanan shakshalaishta ja ehkä harjavallasta mauno vielä mukaan. Porissa sitte Cabaret baariin kattoon TAP:ta.
Ans kattoo kuin käy, ku näytetää mei komia lakana+2plakaattia tsydeemi, (kuvaa sitten myöhemmin, ei paljasteta etukäteen)


p.s. otsikko ei liity mitenkään tähän tekstiin, päässä vaan sattuu soiman Adam Lambertin Pick u up kappale (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti