maanantai 31. tammikuuta 2011

Vähän pihalla ollu koko tän päivän..

Aamulla luulin, että meillä olis heti koe, mutta kappas ku oliki 15 yli yhtee sähköistä something suunnittelua ja vasta sen jälkeen koe.

Oon selittäny jotain ihme asioita tänää, en oo itekkään tajunnu niitä.

varttia vaille 10 suljin jo välilehtiä ja aattelin lukee yhen tarinan osan loppuu ja sit sammuttaa koneen, ku kävin keittiös, ni muistinki yhtäkkiä, että eihä mul ole koulua huomen..

Tosiaan huomenna sit saa nukkua taas pitkään (en osaa nukkua enää ees yhteentoista MIKÄ ON TODELLA PERSEESTÄ) ja sitte joskus iltapäivällä lähetään äiteen kaa Turkkuseen, ku äiteen kummipoika täyttää jo hurjat 18v, ni tehää pieni yllätysvisiitti. joudun/pääsen määki sit pitkäst aikaa käymään siellä, ku joku 3-4 viime kertaa, ku on Turussa käyty, ni oon menny kattoon keikkaa ja äitee on si menny sin kylää..

Tuli tossa puhuttua äiteen miesystävänki kans vähän siitä ku luen niin paljon, aina ku se tulee kattoon mitä teen, ni on tarinasivu auki ja enkun kielistä tekstiä. Siinä sitte mieleeni juolahti ajatus, että jos tää eräs kaverini jonka kans englantia puhun, ni kirjottas mul jonku vähän pidemmänki jutun sitte ku joskus on aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti