maanantai 10. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet kujeet.

Tää on tällänen sekameteli ajatusten kokoomis teksti nytte.
 
-------
Kalat 20.2.-20.3.

Joudut päivittelemään erään toimintaa. Se on niin kaukana omasta tavastasi reagoida asioihin, että tunnet olevasi ulkopuolinen.

sellasta, ketä lienee tarkottaa..En kyllä noihin horoskooppeihin usko, mutta kyllä niitä tulee kuitenki luettua ja vähän pohdittua.


----------------------------------------

Oon tässä reilun kuukauden verran oikein kunnolla pohtinu, että meniskö ottaan vai eikö menis ottaan industrialin, kun sitä on kuitenki kans tullu muutama vuosi jo jonkun verran himottua. Päätin sitte, että kun varmaan meen perjantaina mummulle imuroimaa, ni voisin sitte koukasta vähän tuolta kylän kautta ja käydä liikkeessä kysymässä, että tekeekö ne edes niitä ja paljonko maksaa.

-------------------------------

Mietein viikonloppuna, kun katoin Madventuresin kolmannen kauden vikaa jaksoo telkkarista, että vois oikeestaan tilata ne kaudet jostain, jos löytää jonku suht halvan paikan.
-----------------------

Ekat keikatki tälle vuodelle olis tulossa ens viikolla, kun 19. päivä olis TAP Helsingissä kahdella keikalla, levyjulkkari levykauppa X:ssä 17.00 ja sitte Semifinaalissa joskus illemmalla.
Tampereellekkin pääsee taas 21. päivä, kun samainen bändi on siellä levyjulkkari keikalla levykauppa X:ssä ja YO-talolla vielä illalla.
Päätin, että ilmotan ro:lle (suomeksi ryhmänohjaajalle) tällä viikolla, että tarvis 19 päivä päästä lähteen joskus 20-15 vail 1 pois, kun helsinkiin kuitenkin se kolme tuntia menee linkalla.

------------------------

Tuli sitte perjantaina muuten saatua toi äiteen joululahjaki, kävästiin Teknisillä ja ostettii mulle uuden kuulokkeet mp3:seen ja sitte se varsinaine lahja eli navigaattori. Yllätyin kyllä, että äitee ite sano ennen joulua keksineensä mulle hyvän lahjan, mutta ostaa sen vasta joulun jälkeen ja sitte kerto yks päivä, että se on navigaattori. Turussa kun oltiin 27. päivä, niin Anttilassa ei ollu kun kaks navigeissöniä jäljellä, helvetin pieni ja toinen oli järkyttävän iso, molemmat vielä euroopan kartoilla. Meinattiin siis, että kyllä suomen kartat riittää.
No Teknisillä sitte, ku äitee sano myyjälle, että navigaattoria, nii sieltähä tuli kaapista Garminin navigaattori ja päätettii, että ostetaan se, vaikka on euroopankin kartat, mutta kun halvalla saatiin. Navigaattori sai nimenkin jo: Karvinen.

-----------------------------

Yritin ehdottaa äiteelle, että jos kuitenkin ostettais jo mulle se Nikonin D3000 kamera kimpassa, hätähousu/kärsimätön kun olen, niin pakkohan se oli yrittää. No eihän äitee siihen suostunut, sano vaan, että:"et sää niitä vähäsiä rahojas siihen käytä." ja "mää en nyt ajattele mitään kameroita." Kai se vaan on odotettava puoltoista vuotta vielä, että valmistuu täältä koulusta ja vois saada sen sitten valmistumislahjaks..

--------------------------------

One more:
7. päivä sain isosiskon tunikan takakappaleen kudottua valmiiks ja heti perään alotin sitten etukappaleen, johon päätin yrittää niitä palmikoita. Hyvinhän ne palmikot on luonnistunu, ei oo tarvinnu purkaa kerroksia, kun on ollu hakaneulat erottamassa palmikot normi kohdista. Kyllähän sinne tuli pieni virhe heti 4-11 riveille, mutta koska se on niin huomaamaton, niin sisko sano, että anna olla vaan (:. Nyt onkin etukappale jo siinä vaiheessa, että seuraavan nurjan kerroksen jälkeen tehdään ekat kavennukset. Jos ei mitään hirveetä kaaosta tuu, niin  saan tehtyä sen valmiiks hyvissä ajoin ja viedä sen sitten 20. päivä maaliskuuta tai sinä viikonloppuna, kun meen taas Helsinkiin (synttärit ja MCR!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti