torstai 27. tammikuuta 2011

almost itku ja little peck

Jösses mikä ilta eile, tuntu ettei TAP alota ikinä, Cabaret oli kans yks discohelvetti; kaikki muijat samannäkösiä ja äijät yritti olla jotai businesmiehiä.

Siirryttii vähä enne puolta yhtä lavan etee ja tuli sit tehtyä parin neidin kans diili, että saadaa ekan biisin alussa olla keskellä, ni mein lakana+plakaatti näky paremmi. 20 vailla 1, ku TAP sitte vihdoin alotti, ni siirryttiin siihen keskelle, ootettiin, että Juha alkaa laulaan ja näytettii tää lakana+plakaatti, Lauri sitä repes, mutta ainaka en huomannu, että Juhan ilme olis muuttunu. Sinä sait jo kaiken kappaleen aikana Lauri näytti ihan siltä, että se itkis ja sitten ku nosti päänsä, ni ihan kun olis leuka värissy ja sit Söse sano, että Juha näytti samalta, tuli iha sellane fiilis, että pakko päästä halaamaan, kun ei haluu nähä niitä sen näkösinä, sitte vaa sanotii Sösen kans, että "Juha halaa nyt sitä." "Late halaa nyt." ..En nyt muista, että mikä biisi se oli, mutta nähtiin Venttiili uusintana, eli Kurppa (Juha siis) ja Late pussas (kuulostaapas joltai 4 vuotiaan sanomalta) sanoin Söselle, että jos tos videopätkäs näkyy vaan Laten takaraivo, ni huudan ja paljo. Encorena kuultiin uusintana (n. puolen vuoden jälkee) Pauli Hanhiniemen Tästä asti aikaa coveri, tällä kertaa se meni ainaki sanojen osalta nappii ettei käyny niinku Hämyillä viime kesänä, että toka säkeistö unohdettii melkein täysin.
Varmaa joku viikon verran menee, et saan kaikki videot youtubeen, mutta sitä mukaa, kun ne sinne menee, ni linkitän tänne (:

Jahka keikka loppu ja lähettii ulos, ni monen mutkan kautta päädyttiin torin laidalle kebab pizza-ravintolaan, muut tilas ruokaa, mutta mun ei ollu yhtään nälkä enkä ees syö muuta "roskaruokaa", kun ranskalaisia. Sitte ku muut sai ruokansa, ni vähän päästä yks kokeista toi mullekki lautasellise ruokaa naaman etee, siinä oli ranskalaisia alla, kebab lihaa päällä ja joku pieni annos salaattia, vähän tuli awkward moment, kun ei tosiaan pätkääkä nälkä ja sitte ku ei syö sellasta ruokaa, mutta onneks mauno sitte söi niitä kebab lihoja siitä päältä..

Siinä puol neljän jälkee, ku oltii Huittiste puolel jo aika pitkäl, ni katoin, että liikenteenjakajan päädyssä seisoo joku, sain melkein sydärin sen takia.

Nyt istun sitte "ahkerana" ja "pirteenä" koulussa, lepposat 2 tuntia unta takana ja pitäs jotai budjetoinnin tehtävää tehdä. Ei tuu kesää.

Eipä tässä aamusti sitte muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti