lauantai 15. tammikuuta 2011

shit happens

piti eilen käydä koulun jälkeen ottamassa industrial-lävistys, mutta ei tyyppi ehtiny tekeen, kun oli kuvan ottaja tulossa, sano, että tänä aamuna jos tuun kymmenen jälkee,ni ehtii, kun eka aika on vasta kaheltatoista. Noh, menin sitten tänää 20 yli 10 aamulla liikkeesee ja kun tyyppi sitten katto, että saako sen industrialin tehtyä, niin suositteli, että en ottais, koska koru söis reiän tohon keskelle. Sanoin sitten, että no olin vähä arvellukkin sen olevan siinä ja siinä, että saako sen tehtyä, ni olin sitte päättäny, että jos ei saa, nii otan rustoon yhden reiän. Joten nytpä sitte o hevosenkenkä korvassa killumassa, kun ei ollu sopivan kokosta rengasta..
-----------------------------------------

Tuli sitten käytyä ruokakaupassaki samalla reissulla ja ostettua itelle uusi huulirasva, Blistexin protect+plus, jos vaikka joskus pääsis siihen, ettei aina tars olla repimäsä huulia.. Tarvii vaan eka käyttää noi kaks edellistä loppuun..Tuli todettua sitten, että taidan olla vähän huulirasvariippuvainen.

--------------------------------------------------

enää muutama kavennus puuttuu, eli taidan saada nunnun tunikan etukappaleen tänään valmiiks ja sit voin alottaa ekan hihan. Tiä vaikka saisin viedä sen jo keskiviikkona (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti