torstai 5. toukokuuta 2011

19 päivää jäljellä..

Ei jaksais koulu hiukkaakaan kiinnostaa varsinkaan toi access kurssi.
Eikä oikein kiinnosta tää kokous ja neuvottelutaitokaan..
Ainoo mikä jotenkuten vielä kiinnostaa, niin on toi yritystsydeemi, mutta se johtuuki ehkä siitä, että siellä ei tehdä enää paljon mitään, kun on kurssin ensimmäine ja samalla viiminen tehtävä tehtynä jo, ei tartte ku saada katetuottolaskelma valmiiks..

Kesätöihin en sitten tosiaan päässy, eli kesällä ei paljon ostella mitään, mutta en kai mää mitään tarviikkaan. Toisaalta oon ihan ilonen etten päässy töihin, koska se olis kuitenki menny siihen, että olisin ihan älyttömän väsyny aina, kun Miina ja Manu käy öisin vähän väliä ulkona/sisällä, nyt voi sitten rauhassa päästää ne ulos mihin aikaan vaan ja tiedän samalla, ettei oo herätystä eli voin nukkua niin pitkään kun haluan/pystyn.. Ja jos haluan, niin voin mennä vaikka kolmelta yöllä rullaluistelee tai käveleen, se on ainakin varma, että päivisin en mee, jos on yhtä kuuma kesä kun viime kesä oli. Mun mielestä sopiva lämpötila on siinä 18-23 astetta, mutta kun mennään yli 25 niin on jo liian kuuma ainakin tänne Suomeen, ehkä se olis eriasia sitten kun lähtis johonkin etelään, koska sillon osais odottaakkin vähintään kolmeekymmentä, niin se ei tuntuis niin kuumalta..

jos vielä tähän loppuun listais keikkoja joille oon seuraavaks menossa:
15.5. TAP@Klubi, Tampere
28.5. Rendez-Vous@Siipirikkorock, S-osis, Turku (ellei sitten ilmene, että TAP:kin on Viikinsaaressa)
1.6. Lovex@Pakkahuone, Tampere
4.6. TAP@Kesäloma express, Linnapuisto, Hämeenlinna
oliko se ny sitte 15.-16.7. Tammerfest goes Viikinsaari

3 kommenttia:

  1. Hei, onks toi 28.5. keikka nyt sittenkin järjestämässä? Kun sain Vappurockissa sellaisen kuvan Chrisin puheista, ettei sitä järkästäiskään? Whooot...?

    VastaaPoista
  2. emmää viikinsaaren keikasta tiiä mitään.. turkuun meen niin kauan, ku TAP:n sivulle ei tuu mitää keikkaa sille päivälle : D

    VastaaPoista
  3. Hehhe. Joo..ja viikinsaari on kai tulossa sittenkin..emt :D

    VastaaPoista