sunnuntai 8. toukokuuta 2011

miks kaikki on taas samana päivänä??

28.5. nyt sanon sen virallisesti, en pidä sinusta.
Kyseisenä päivänä on Siipirikkorock@S-osis, Turku ja siellä on Rendez-Vous mitä en oo muistaakseni nähny viime vuoden osiksen jälkeen.
Trevolution Festival @ Viikinsaari, Tampere, no SLB on siellä.
Äitee soitti hetki sitten, että:"onko sulla 28. päivä joku meno?" m:"Turkuun sillon pitäs mennä." ä:"Tuula on menossa Ähtäriin sillon ja käski kysyä, että lähdetkö sen mukaan, ku eks sää oo sinne ny halunnu mennä?" m:"no nii mutta ku mää oon luvannu Söselle mennä osikselle.."
Ähtäriin oon tosiaan halunnut mennä tässä pari vuotta, oon aina aatellu, että olis kiva ottaa kesällä autotrippi sinne ja nimenomaan Anskun kanssa, kun sekin haluais sinne.. Toisaalta, voisin kysästä Anskulta onko sillä massia lähtee sinne, että jos se tulis junalla ja tällästä, ni sitte voisin soittaa Tuulalle ja sanoo, että lähen sittenkin.. Koska tiiän, että äitee ei halua istua niin montaa tuntia autossa ja muuten ei oikein moinen reissu onnistu, niin tää olis vähän niinkun ainoo mahollisuus, mutta sitten taas, kun Rentut on kuitenkin Rentut ja sitä ei tiä koska ne näkis seuraavan kerran..
VALINNAN VAIKEUS HJELPPA MEJ!


------------edit 15:00--------------
Ähtäriin I shall go. Bybye Rendez-Vous hopefully I'll see you another time, and soon. Hello mooses and bears and all the other animals (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti