sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ei tarvinnut Ähtäriin asti lähteä..

Piti kirjottaa kaikkee eilisestä, mutta kun tänä aamuna nousin, niin eihän pääkopassa ollu enää paljon mitään yksityiskohtia jäljellä. Rakastan näitä keikan jälkeisiä krapula-päiviä, näillä ei ole siis mitään tekemistä alkoholin kanssa.
Laitilalaiset on ihan tyhmiä, muistelemme tehdasfestiä vuosimallia -08 ja varsinkin niitä räppäreitä ja informaation hyvää kulkua. Mutta tulee sieltä pari hauskaakin heppua ja mitä kännissä olevan laulajan sanoihin ja omiin korviin on uskominen, niin kyllä sieltä vaan aikamoine kitaristikin tulee, laulajan sanoja lainatakseni:"hyvä kun kävelemään pysty kun tänne tulivat ja nyt soittaa kun enkeli." (ei nyt sanatarkasti menny noin, mutta pointti on sama).
Hiekkalaatikko on ystävämme ja sen päällä on kiva istua niin kauan, kun sitä ei ole kasteltu kaljalla, kusella tai ties millä.
Parista viime kerrasta oppineina olimme viisaita ja otimme fleece-peitot mukaan, niille oli käyttöä, oli siellä sen verran kylmä. Ystävällisyyttä/tuttavallisuutta mitä lieneekään tuli myös taas todistettua, kun jaoin peittoni (ja tätä ei nyt sitten ajatella mitenkään pervosit, vaatteet oli päällä ja seisottiin ulkona, jos jollain oli jotain epäselvyyksiä) erään basistin vanhan tuttavan kanssa, tämäkin henkilö oli kyllä vallan mukavan oloinen sen perusteella mitä hänen kanssaan juteltiin..

Nii ja otsikkoon viitaten, niin nähtiin sitten tuolla reissulla kaks kuuttia, lokkeja, puluja ja ties mitä muita lintuja, kettu, kuollu supikoira, kaks peuraa, siili ja rusakko..


Ens lauantaina olis sitten vuorossa kauan odotettu Hämeenlinna ja Kesäloma express!

1 kommentti:

  1. Toi minkä Juffi väläytti ni kuullostaa tossa siltä et se kehän laulaja-basisti (joka häiritsevästi oli muuten todella tutun näköinen) olis sanonu sen... Äläkä unohda sitä SORSAPILLIÄ! :D

    VastaaPoista