keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Mietinpä tässä..

Että mitä sitä "tarvisi" ostaa.
1) Niittivyö, mulla oli kaks- ja kolmeriviset, mutta molemmat hajos viime vuonna enkä oo vielä saanu aikaseks hommata uutta
2)Mustat pillifarkut, ei mitään napaan asti olevia eikä myöskään sellasia mitkä on seisottaessa just ja just perseen peittäviä, eikä niissä myöskään mielellään mitään ihan järkyttävää määrää blingblingiä taikka karseita kuvia takataskuissa. Seppälästä (mistä oon 99% housuistani hommannu) ei ole kun niitä helvetin legginssejä ja sitten _YHDET_ farkut, mutta nekin on slim fit eli saan 42 kokoset kiinni, mutta heti kun vähän menee kyykkyyn, niin ne on puolessa perseessä nej tack.
3)en tiedä oonko joskus nähnyt jossain vai tuliko jostain alitajunnan perukoilta tässä yks päivä mieleeni kuva valkosesta sellasesta roikkuvasta t-paidasta missä on kuluneen harmaa ankkurin kuva.
Itseasiassa tää on aika lähellä sitä millasen haluisin:


4)Liivi joka on edestä suora eli ei sellanen kun joskus ostin seppälästä että siinä on kolme nappia ja se on sillee jännästi leikattu että se on melkein kaksinkerroin tossa mahan päällä. "Hullussa Yössä" kun oltiin viimeks, niin näin Artemian oven vieressä sellasen hienon, että on edestä suora, menee niskan taakse, selästä ihan auki ja sitten jossain vyötärön seudulla menee sellanen kangaskaistale.

3 kommenttia: