tiistai 12. huhtikuuta 2011

bye bye Hollywood hills i'm gonna miss you..

Opettaja lähti menee, ni aattelin muokkailla blogin ulkoasua.
Halusin tästä keväisemmän, toivottavasti ei oo liian sekava nyt, ite ainaki tykkään..
-------------------------------
Tulinpa tänää taas pyörällä kouluun, toivottavasti iltapäivällä on poutaa ettei taas sada vettä.
Oon saanu Tuhkakaupunki kirjan melkein luettua, ni pitää käydä tänää kirjastost hakemas Tuija Lehtisen Rafaelin enkelit kirja, koska isosiskol on sen jatko-osa Mikaelan enkelit eikä sitä nyt ruveta jatko-osia lukemaan ennen ekaa osaa..
-----------------------------
Eilen heräs Suicide Love Boatin street teamikin taas eloon ja liityin siihen heti. Saa nähdä mitä sitä sit tulee tehtyä, kun ei täällä päin oo ainakaan vielä ollu eikä keikkakalenterissakaan ole ilmotettu, että olis keikkoja, niin ei ainakaan keikkajulisteita sitten tuu liimailtua. Tarroja on aina kiva lätkiä ties mihin, toisin kun niitä flyereita (antisosiaalinen? kun olen). Kyllähän noihin muualla oleviin tapahtumiin tulee kutsuttua aika usein kaikki kaverit fb:ssä ja sitten t-paitoja pidettyä, niin sekin on hyvää mainosta..
Koulun alussakin tuli heti mainostettua bändejä mein ryhmäläisille, kun oli niitä SISU-äänestyksiä ja sitten kahdelle tytölle jotka mein ryhmään kuuluu/kuulu, niin niille tuli laitettua biisejä, että kuunnelkaa. Toisen sain käymään jo yhdellä keikallakin, Sillanalusrockissa (:

---------------------------------------------

En tiiä mikä noissa t-paidoissa on, kun ennen ei oo mikään kuristanu, mutta nyt viime aikoina on ruvennu ns. henkisesti ahdistaan noi slb t-paidat, kun on esim college-huppari sellasen päällä, nii tuntuu, että ne t-paidat kuristaa.. Lauantaina kun oltiin Baronissa kattomas TAP:ta, nii ostettii sitte t-paidat vaikkei ne ollu kovin hienot, henk.koht. oisin ainaki tykänny punasesta tekstistä ja logosta enemmän, koska bändin taustakangaskin on keikoilla sellanen, mutta toisaalta kivaa piristystä ja erilaisuutta tuo keltanen logo ja nimi.. Siitä sitten eilen otin kauluksen irti ja varmaan tänään tai huomenna sitten ompelen pääntien kuntoon ettei lähde purkautuun. Mietin vielä, että tarsko slb-paidoistakin samantein se irrottaa, niin vois sit samalla kertaa kaikki ommella..
----------------------------------

taas tuli sekametelisoppaa, en varmaan vaan osaa kirjottaa pelkästään yhdestä aiheesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti