torstai 14. huhtikuuta 2011

politiikkaa,politiikkaa..

blahblahblah..Eilen tuli kauhea turhautunut "karjahdus" kun koko ajan tuli vaan eri puolue ja eri jäsen ehdokkaiden mainoksia. Onneks ne kuulemma loppuu sunnuntaina, sit vielä ens viikko kyl pitäs jaksaa näitä eduskuntaan päässeiden ihmisten haastatteluja yms.
Nyt vielä koulussa kuunneltiin joku videon pätkä youtubesta missä Timo Soinia haastateltiin, kun on tunnin aiheena neuvotteleminen..
Henkilökohtasesti mua ei kiinnosta paskan vertaa joku politiikka, paitsi kun se koskee jotain sellasta asiaa mikä on mulle tärkeää, mutta oikeestaan ainoo mitä nyt on ollu esillä on toi, että ketkä ehdokkaat on homojen puolella ja ketkä ei. Tähän mennessä en oo törmänny sellaseen joka olis homojen puolella, ainakaan täällä Satakunnassa.. Ajattelin, että kun täältä ei vissiin oo kukaan koskaan päässy eduskuntaan asti, niin en viitti/jaksa edes äänestää sitten, niin ei tartte jatkossakaan seurata poliittikkaa sen kummemmin, että otsikot ehkä lukee iltalehdestä ja ilta-sanomista..

Tosiaan yks luokkakaveri katto Timo Soinin haastatteluvideon ja me muut kuunneltiin, itellä on FinFanFun-sivu auki ja tarina kesken. Jälleen kerran huomaa kuinka paljon mua kiinnostaa tää kokous ja neuvottelutaidon tunti.. Eipä silti mulla ole kyllä kuulokkeita korvissa, että kuuntelisin musiikkia opettajan sijaan..

Vielä sellanen, että tästä kun joku päivä muistan kotona ollessani, niin laitan kamerani Nikon Coolpix P90 facebookin marketplace sivulle myyntiin ja pyydän siitä 70-80€, eli jos kiinnostaa, niin menkää sieltä kattomaan.. Yritän myydä sitä sen takia, että haluaisin digijärjestelmä kameran itselleni, tällä hetkellä päälimmäisinä vaihtoehtoina on Nikonin D3000, mutta se on poistunut jo myynnistä, eli yritän löytää sitä käytettynä. Sitten on Nikonin D5000, mutta sekin poistuu myynnistä vissiin elokuussa, mutta eipä sitä oikein löydy enää mistään liikkeistä, eli sitäkin koitan metsästää käytettynä ja mietin tässä että kumpi niistä loppuen lopuks on parempi mulle ja kumpi löytyy parempana pakettina.. Rahaahan ei ole ennen kun ehkä kesän jälkeen, jos silloinkaan varsinkin kun maksaisin äiteelle tosta auton korjauksesta, mutta en tiiä sitten miten sekin asia hoidetaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti