keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jee jee.. oh shit *argh*

Koulusta tullessani otin taas normaalisti postin, tällä kertaa laatikossa oli erittäin odotettu kirje: CDON.com:n tilaus. Pääsin kotiin, äkkiä välipala valmiiks ja olkkariin, pleikka päälle ja eka levy sisään, sen jälkeen fiilis vaihtu äkkiä ääripäästä toiseen, meidän rakastettu 12 vuotta vanha kuvaputkitelkkarimme teki sen taas.
Jo neljäs kerta, kun tulee todettua ja laitettua äiteelle viestiä, että:"se uus telkkari olkkariin olis ihan kiva."
ensimmäisen kerran tää tuli todettua, kun piti kattoo Salama seepra
toisen kerran, kun halusin kattoo 17 again,
kolmas kerta, kun Söse tuli meille sitä varten, että olis katottu sen Avenged Sevenfold(ko?) dvd
ja nyt kun olisin halunnut kattoa For Your Entertainment Tour edition dvd:n ja sen jälkeen Glam Nation tour live dvd:n.
Ja jos joku ei sattumoisin ole tätä kokenut, niin kyseessähän on siis sellainen, että kun nämä viimeisen parin vuoden aikana tulleet leffat sekä musa dvd:t on jotkut tehty laajakuvatelkkareille, niin eihän ne tietenkään pelitä kunnolla kuvaputkitelkkarissa. Kuvasta siis tulee sellainen, että ruutu on jaettu kolmeen osaan, jotka ovat allekkain ja kuvasta näkyy vain alakolmannekset. Ei auta vaikka säätäisit pleikkarin video-asetuksista kuvalaatua tai suhdetta tai mitään muutakaan.
Kolmena aiempana kertana olen siirtänyt pleikkarin äiteen huoneeseen ja siellä kattonut, koska siellä on laajakuvatelkkari ollut jonkun 2 vuotta, mutta nyt sain tarpeekseni ja päätin, että pleikkaria en siirrä vaan odotan "kärsivällisesti", että meille tulis se uus telkkari.
Se vaan, että kun tuo telkkari on täysin ehjä, mutta digiboksi on kiukutellut tässä viimeisen vuoden ajan ainakin mulle, eli ei aina tallenna ohjelmaa, guidessa ja kiintolevyvalikossa(?) värit päin prinkkalaa, kuvassa menee melkein keskellä vihreä viiva alalaidasta melkei ylälaitaan.. Eli toisaalta olisi kannattavampaa ostaa vain uusi digiboksi, mutta koska suurin osa ohjelmistakin tehdään jo laajakuvatelkkareille, niin kyllä mä kannatan uutta telkkariakin, eihän siinä ole mitään hienoa kattoa ohjelmaa jonka kuvasta puuttuu osa.

2 kommenttia:

  1. Kodinkonemyyjänä että tuohon digiboksi ongelmaan vois auttaa sen päivittäminen, joka onnistuu viemällä se esim. johonkin liikeeseen. :))

    VastaaPoista
  2. Me ollaan yleensä haettu kanavat uudellee, palautettu tehdasasetukset, sammutettu joksiki aikaa, irrotettu johto seinästä, ni on auttanu, mutta eiköhän me toi viedä joku päivä Teknisille tai Expertille taikka sitte hommata vaan uusi. (:

    VastaaPoista