sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

tahdotko mut tosiaan..

Jopas oli taas ilta eilen, Gloriassa oli kaiken kaikkiaan oikein mukavata. En tiedä johtuko siitä, että yöllä oli täysikuu vai vaan siitä, että oltiin niin väsyneitä, mutta lensi taas vähän levotonta juttua siinä ennen ja samaan aikaan, ku Joonas puhu jotain teatterista yms.
Siinä illan edetessä saatiin sitten vihdosta viimein Suicide Rowboat lavalle ja voi jessus, että tuli naurettua, oli ne niin komiat versiot tehny biiseistään. Videoita linkitän tänne sitten joskus ja juhannuksena, kun saan ne youtubeen, netti tai kone on niin vittuamisia, että en oo saanu vielä edes kaikkia helmikuisia Antti Tuisku videoitakaan sinne..
Aki Radio & Happotykki oli kanssa tosi muikee, tykkäsin covereista paljon. joku 5 biisin jälkeen alettiin sitten Sösen kanssa toivomaan, että soittaisivat T.A.P:ta niitä fördiskördi kappaleita ja kappas, ku Juha anteeksi Aki Radio sitten sano, että:"Vedetääs seuraavaks vähän Tee Aaa Peetä." tai jotain vastaavaa ja tottakai aateltiin, että jee nyt tulee sitä fördiskördiä, mutta sieltä alkokin Amsterdam.. Ei siinä, kyllä sekin kelpas oikein hyvin, sitä vaan kaipaa niitä vanhoja biisejä, kun on kivoja muistoja niistä.. Ja tän suhteen sama, että videoita tulee sitten joskus ja juhannuksena, kun ne saan ladattua..
Seuraavaks ja viimiseks oli vuorossa Matthau Mikojan ja hääki veti hyviä biisejä, täytyy kyllä myöntää, että en puoliakaan niistä tuntenu, mutta ei se fiilistä estäny..Sitten ku keikan olis kai oikeesti pitäny olla jo aika lopuillaan, nii nähtiin sitten kivaa poikarakkautta ehkä hieman yllättävältä, mutta toisaalta ei yhtään yllättävältä taholta ja se jos mikä sai tytöille typerät virneet naamalle ja meikäläisen tekemään sydäntä käsillään, if you don't know what i mean, postaan vielä kuvan tän merkinnän loppuun.. Muuten Matthaun keikka oli yleisöä kun katto aika tanssittavaa musaa.. Matthau sitten esiinty siihen vähän yli kolmeen asti ja sitte lähettiin kotiin päin..
Oli helkkarin hienoa ajaa, kun oli ihan kirkasta kiitos täysi kuun joka oli kun jostain kauhuleffasta kiitos niiden pilvien joita sen lähellä oli..
Kiitokset vielä kaikille jotka kiitoksen ansaitsevat (:



ens perjantaina sitten kutsuu taas Tampere, tällä kertaa vuorossa ainakin Jack the Rooster pääsiäisbileet ja musiikista vastaa mm. Naryan ja Suicide Love Boat (yllätys?) en muista oliko siellä muita. Sitten jos ehtii, niin kävästään ennen Roosteria Hervannassa kattomassa TAPn veto..

p.s. otsikko on sitten yks niistä covereista mitä Aki Radio & Happotykki veti eilen ja kuuntelen sitä tällä hetkellä, että siitä moinen..

2 kommenttia:

  1. Olis pitäny kuvata se Matin Hurt veto, sen verta hyvin se sen veti

    VastaaPoista
  2. nii ois ja nii veti.. tää on vähä sama, ku se vimma sillo 10.4.2008 vai 9:nkö se oli?

    VastaaPoista