sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

don't you push me!

Ärsyttää, kun joka päivä kuulen kysymyksen:"joko sää oot laittanu hakemukset menee?" ja sitten kun vastaan, että en, niin tulee joka kerta vastaus:"aika menee kohta umpeen."
Kyllä mä nyt sen jo tiedän, että hakuaika päättyy 17.3., mutta entäs jos mää haluan vaan olla kesällä? Eikö siinä oo kesätyötä tarpeeks, että käyn joka viikko mummulla imuroimassa niinku tähänki asti? Okei kesällä ei tuu opintotukee, niin mul o jotai reipas 70€ vähemmän rahaa käytettävissä, mutta eipä sitä oo tullu tähänkään päivään mennessä saatua tili tyhjäks kuukaudessa. Toki kesätyöpaikasta sais sitten sen työtodistuksen ja se olis plussaa sitten kun hakee koulun jälkeen johonkin töihin. Ainoo paikka mihin mää voisin haluta kesätöihin on Tiimari, siellä on ollu niin kivaa ja monipuolista tän työharjottelun aikana.
-09 kesällä olin kesäkuun ajan kaupungilla puistopuolella kesätöissä ja se ei ollu niin kovin mukavaa hommaa, heti ekana päivänä mulla palo ranne ja niska, enkä digannu yhtään siitä, että tartti herätä jo kuudelta tai ennen, kun työt alko seittemältä.. Ainoo plussa siinä työssä oli se, että se kuukauden palkka oli joku 750€ tj. Heti kun palkka tuli, niin se myös melkein kokonaan meni, kun ostin itelleni uuden kameran.
Ainakin tällä hetkellä mulla on sellanen fiilis, että koska äitee on suurimman osan kesästä töissä, niin mää voisin ajaa mein nurmikonki sitte sillon kun tarvii ja äiti sais vaan rentoutua töitten jälkeen. Kattoo sitten kun on taas niitä 30 asteen helteitä, että kiinnostaako ajaa nurmikkoo, ehkä yöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti