tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sekametelisoppaa jälleen

Oon varmaan vuoden verran aikonu hankkia Private Linen musaa taas koneelle, mutta en oo saanu aikaseks, tänään sitten, ku laitoin levyt taas vaihteeks levyhyllyyn pahvilaatikoista, ni löysin puoltoista levyllistä praikkoja.. Nyt sitä on sit tullu kuunneltua jonkun aikaa ja tulipa tässä hinku päästä niidenkin keikalle pitkästä aikaa, viimeks (ja ekan kerran) nähny 26.10.2007 Viking Isabellalla..

--------------------------------------------------------------------------

Tässä sitä on nyt sit oltu viikko kipeenä. Ne muutamat kerrat mitä oon aiemmin ollu kipeenä, niin on ollu vaan 1-2 päivää ja räkätautia, mutta nyt on sit ollu sitä ja yskää. Huomenna olis tarkotus ollu mennä takas työharjotteluun, mutta taitaa jäädä välistä, ei siitä tulis muuta ku niistämistä, yskimistä ja varmasti tän taudin levittämistä, ni parempi vaan laittaa aamulla terkkarille ja töihin viesti, että lepoo vielä tääkin päivä..

-------------------------------------------------------------------------------
Toivottavasti tää tauti on häipyny jo kauas ens viikolla, kun perjantaina tullee "vieraita" ja lauantaina Vammalaan kattoon TAP:ta (=

-------------edit 30.3.2011-------------
Nyt on sit loppuviikkokin saikkua.
Jos tulee lisää oireita, olo huononee tai vaan tuntuu että ei täst tuu mitään, ni terkkariin yhteys ja polilla käymään.. Että sellasta sitten tänään..
Voin kertoa, että terkkari suositteli käyttään hunajaa kun se rauhottaa kurkkua, niin kekseinpä tässä että imeskelen teelusikallisen hunajaa illalla ennen kun meen nukkumaan, jos sit ei yskittäis koko ajan.. kuulostaa kyllä aika ällöttävältä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti