sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

voi ristus notta perkele

ny o sitte Lalliskin koettu ja oli sitten niin maan perkuleen hirvee teinihelvetti, että sinne en mee enää ikinä, paitsi jos siellä on TAP tai Suicide Love Boat, toivottavasti kumpikaan ei sinne eksy..
Se oli oikeesti ku olis ollu jossain toisen ihmisen naaman nuolemisen/perseen hiplauksen SM-kilpailussa, ihan sama mihin päin katto, nii joka puolella oli jotain 14-17 pariskuntia muijat piti ku henkensä edestä jätkien niskasta kii ja jätkillä oli toinen käsi muijan niskassa ja toinen perseellä ja sitten syötii toisen naamaa, ku se olis ollu mäkkärin 2€:n juustohampurilaine.. Sanoin S:lle, että tääl tars olla lakana missä lukee:"Get a room."
Ja sitte siellä oli vielä kaikki tytöt ihan jossain feikkikännissä tyyliin "haistoin mansikkasidukkaa ja olin ihan diudiu."

No oli siellä tietysti jotain ihan semi hauskaakin, Teemu kuulosti ihan joltain risteilyisännältä, tais olla Jussi kun sano jossain vaiheessa, että:"näytä niille Jallu." sitten se unohti Kiertää kehää kappaleesta sanat ja biisin jälkeen sano, että:"älä tee älä ainakaan laula mitään." ja sitten vielä toisen encoren eli Aikasi on nyt kappaleen aikana joku jätkä tuli kysyyn S:ltä, että":mitäs emot?" nyt pitäs varmaan olla ihan otettu...
Keikan aikana keskityttiin taas siihen olennaiseen, not, heitettiin läppää vähän eri bändin jäsenistä ja sitten Kaikki mitä mä annoinKANNOIN biisin aikana sanoin S:lle, että:"Hämyillä sitten raiskataan." hää teki fundeeraus eleen ja sit jatkoin, että:"se KUULUU Hämyihin."

Kun tulin kotiin, laitoin koneen päälle niinkun näette (paitsi ette näe, kun tää blogger heittää kellonajat päi jotain.) nii kuulin sitten vähän huonompia uutisia fb:ssä= yksi tuttu, jonka oon "tavannut" facebookin kautta, kerto, että hän on Tokiossa tällä hetkellä. Heti tuli pieni pelko, että älä nyt saatana sano, että sulle on sattunut jotain, kysyin tietysti ja tuli vastaus, että on kunnossa, ei nyt ihan täydellisessä, mutta terveenä.
Jos vaikka kertoisin vielä tästä ihmisestä vähän. Eli joskus pari vuotta sitten (en muista onko mulla ollu fb-tunnus niin kauaa, mutta kuitenki aika pian lisäsin hänet kaveriks) löysin hänet yhden kaverin kavereista ja sillon lisäilin vähän kaikkia kavereihini, niin niin alettiin sitten jotakin juttelemaan ja kerroin musa ja leffamaustani, mistä asioista tykkään, mistä en jne. Joskus hän sitten sano, että oon hänen kauan kadoksissa ollut pikkusiskonsa. Hän on ollu tosi ihana, kun oon tarvinnu jonkun jolle purkaa ajatuksia, on ollu hyvä kuuntelemaan ja tarvittaessa tsempannu ja tuntuu tosiaan sellaselta niin sanotulta henkiseltä isoveljeltä..
Tästähän nyt noin 99% ihmisistä alkais jotain varottelemaan, että miten sää uskallat kertoo sille noin tarkkaan asioita ja oo nyt hyvä ihmine varovaine, kun sitä ei koskaan tiedä ketä ja millasia ne ihmiset on, mutta minä vastaan, että:"no en ole mitään tapaamista sopinut ja jos joskus sopisinkin, niin varmistaisin, että olis julkinen paikka, ottaisin ystävän mukaan ja kertoisin vielä parille ihmiselle, että oon menossa tapaamaan, niin sitten ainakin osaisivat olla varuillaan kanssa, että jos kaikki ei meniskään ihan putkeen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti