torstai 3. maaliskuuta 2011

torstai ilta ja loma pian ohi

Mulla on ollu täs kohta kaks päivää ihan maanantai-ilta fiilis ja meinasin jo kerran sanookkin, että en nähny sitä ohjelmaa, kun olin laivalla vaikka oikeesti olin kotona ja katoin sitä tiettyä ohjelmaa..
Toisaalta ootan innolla maanantaita, koska työharjottelu jatkuu ja Tiimarissa on oikeesti kivaa olla työharjottelussa ja sen takia näkee mummuakin joka päivä vajaan tunnin verran, kun käyn siellä syömässä.
Mutta sitten taas, sunnuntaina en voi enää istua edes yhteen asti yöllä koneella lukemassa ja kuuntelemassa musiikkia, koska maanantaina tarvii herätä 8:45 ja nousta ylös 8:55, onhan se toki myöhemmin mitä kouluaamuina, mutta silti niin kovin aikasin...

En kirjottanu viime lauantaista enkä laivareissusta mitään, tai siis kirjotin lauantaista, mutta se ei vaan näy kenellekkään.. Voisin tällee julkisesti kertoo, että ennen kun Pakkahuoneelle pääsi sisälle, nii käytii Backstreetillä, kun mun piti ostaa sieltä huppari, mutta paskanmarjat siellä ollu mitään Disturbia vaatteita, no ei muuta kun isosiskolle viestiä, että jos se kävis helsingissä kattomassa. Käytiin sitten Anttilassa "kattomassa" levyjä ja leffoja, no tottakai molemmille tarttu sieltä jotain mukaan, mun tuli ostettua Saksikäsi Edward leffa ja sitten sellanen dvd missä on Helmiä ja Sikoja + Pitkä kuuma kesä leffat sekä Halestormin Halestorm cd-levyn. Sen jälkeen käytiin viemässä tavarat autoon ja mentiin heselle syömään, ostin sen pannukakku pehmyt-jäätelö tsydeemin ja täytyy myöntää, että oli se ihan semi hyvää vaikka onki varmaa joku valmispussista otettu taikina missä on helkkaristi säilöntäaineita yms. sitten ostin yllätysyllätys kaakaon, koska sinne oli tullu Tazza-masiina, parasta kaakaoo ikinä.. Koska ei keksitty enää muuta, nii mentii autoo istuu ja kuunneltii kolmelta levyltä pari kappaletta, ensin kolme kappaletta Halestormia, sitten yks TAP:lta ja sitten vielä muutama MCR:n uusimmalta, se on niin kauhee nimihirviö etten jaksa sitä kirjottaa. Oli hauskaa kun auton ikkunat meni huuruun ja ku jammailtiin tietysti biisien mukana ja "basari-jalat" vähän hakkas, niin auto heilu epäilyttävästi. Tuli taas piirreltyä ja kirjoteltua niihin ikkunoihin vähän kaikkee. Vihdosta viimein, kun tuli aika, että pian aukee ovet, niin poistuttiin autosta ja tuli vähän awkward moment, kun kaikki jonossa olevat käänsi päänsä meitä kohde, ihan ku siellä autossa olis tapahtunu jotain mitä siellä ei TODELLAKAAN tapahtunut : D.. Päästiin sitten sinne Pakkahuoneelle sisälle ja ooteltiin, että TAP alottaa, no kun se alotti, niin voi jukranpuikerot sitä fiilistä, oli kyllä niin mahtavan huikee keikka, että suoraa TOP3 parhaat keikat ikinä listalle meni. Jännä juttu on se, että päivällä just oli puhuttu siitä, että mikä keikka on ollu fiilikseltään paras ikinä tähän mennessä.. Kymppilinjasta ja Negativesta en sit sanokkaan mitään, kun ensin mainitusta en tykkää yhtään (vaikka yks niide biisi koneelta löytyyki) ja Negative ei vaan iske enää..

Laivasta sitten sen verran, että reissun aikana join 5 kupillista tazza-kaakaoo enkä juonu ku 2 lasillista Hattivatti-juomaa.. Tuisku esiinty sen puoltoistatuntia ja kuvasin kaikki biisit, yhteensä 17 videoo löytyy ja niistä on nyt 4 youtubessa, loput menee tässä sitä mukaa kun ehtii.. Täytyy sanoo, että se oli kyllä aika huonosti järjestetty, että se keikka oli Ocean's Clubissa ja yleisön tarvi olla siellä tuolien väleissä ja kulkukäytävillä, koska Tuiskulla ja tanssijoilla oli se tanssilattia käytössään. Mun mielestä olis ollu paljon parempi, että se olis ollu Moulin Rouge teatterissa vaikka sinne ei kai olis mahtunu yhtä paljon yleisöö, mutta olis ainakin ollu vähän tilavampaa..
Äitee osti mulle ja meille laivalta vaikka mitä: poliisimestari muki ja kulho (kerään kaikki muumimukit ja -kulhot), 2012, Eat/pray/love, Karlssonin veljekset, Step up 3 leffat, mulle valkonen t-paita missä on mustalla pienellä präntillä tekstiä ja jonkunnäkönen kuva keskellä, isosiskolle mekko ja vaikka mitä muuta.. Olin tosi yllättyny, että sain hyvin nukuttua vaikka äitee tuhisi aika kovaan ääneen ja jäät rytisi aika hyvin laivan kylkiin, mut kai sit olin vaan niin väsynyt.. Kaiken kaikkiaan kiva reissu.

Seuraava keikka onki sitte vasta parin viikon päästä, kun MCR tulee Suomeen. Harmi sinänsä, että mulla ei oo mitään fiilistä ja oon muutaman kerran unohtanu koko keikan, tulee kiva ahaa-elämys, ku näkee sen lipun laatikossa.. Sitten taas kun mietin sitä, niin mulla on aina ihan sellanen fiilis, että nään Adam Lambertin vaikkei se todellakaan siellä ole.. Tänään S laitto viestin, että jossain kulkee huhu, että Bruno Mars/Marz mikä lie olis niiden lämppärinä, repesin hieman, koska nehän on aivan eri musagenree, ni mikä järki niiden olis olla samalla keikalla??

Niinkun tossa aikasemmin mainitsin, niin Backstreetin liikkeestä ei löytyny Disturbia huppareita, niin tilasin sitten tänään sen Ace of Spades (vai miten se ny meni) hupparin ja ilmeisesti se oli viiminen, koska sitä ei löydy enää tuolta sivulta..Eli sitä sitten ootellaan tässä vajaa kaks viikkoo, kattoo nyt kuinka nopeesti ne sen toimittaa..

2 kommenttia:

  1. Mun tuli jotenki iha sika hyvä fiilis tästä sun merkinnästä. :D Kiitos! :)

    VastaaPoista