sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

happy birthday to you..

Niin se mummukin vaan täytti taas vuosia, nyt on 80 mittarissa. Mentiin äiteen kans mummulle tänään joskus yhden aikaan ja siellä oli jo yks mun täti paikalla poikansa kanssa (meillä on kuulemma tasan 20 vuotta ikäeroo ihan näin niinku btw). Mein kans samaan aikaan tuli sitten taas toinen täti. Siinä sitten ku oltiin lahjat annettu, jotka oli muuten käsilaukku, doro-puhelin ja litran konjakki pullo *wirn*, nii hetken päästä saiki sitten jo kakkua, vaikka se oli hieno, nii kyllä mummun itte tekemät kakut on ollu paremman makusia, ei tossakaan mitään vikaa ollu..
Tuli sitte nähtyä läheisempääkin serkkua pitkästä aikaa, en edes muista koska oli viimeks nähty, ikävä oli ollu kova ja halasinki sitten varmaan ensimmäistä kertaa ilman "onnea"-sanaa, if u know what i mean.
Ivalidi-liitolta oli tullu kanssa kortti ja sitä sai kaikki vähän nauraa, kun siellä luki, että:"75-vuotispäivänäsi." tai jotain vastaavaa. Mummu sano, että hän soittaa sinne huomenna ja kysyy, että:"kulkeeko posti myöhässä vai onko siellä teillä jollain laskupää jo seonnu, kun jos on -31 syntynyt.."
Katteltiin kaikki valokuvatkin läpi mitä mummulla oli tallessa ja sieltä löyty yks ihan älyttömän hieno vanha valokuva, mistä otin sitten äiteen kameralla/mun vanhalla kameralla kuvan.. Löyty sieltä sohvapöydän alahyllyltäkin isosiskolle osotettu Kalevala, vien sen sille tossa parin viikon päästä, kun meen synttäreitäni viettään Hellsinkiin..


sellasta tänään ja huomenna jatkuu sitten työharjottelu Tiimarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti