torstai 24. maaliskuuta 2011

kuulumisia tältä viikolta ja tälle viikolle

Maanantai tuntu taas yllättäen niin paljon pidemmältä päivältä kuin muut ja tuntu, ettei se lopu ikinä.
Tiistaina iltapäivällä tuli eka "oire" eli kitalaki oli ihan kummallinen, tuntu, että koko ajan tarvis juoda vaikkei se auta ja sitte ku nielit tai ihan vaan olit suu kiinni, niin sattu/kirveli.
Keskiviikkona sitten niistinkin jo koko aamun ja pitkin päivää vaihtelevasti, illalla kun vähänkin laitoin/venytin päätä taaksepäin, niin nieluun sattu.
Tänään eli torstaina aamulla sitten niistin taas koko ajan tuntu ettei lainkaan saa syödä aamupuuroo. Sitten kun töihin pääsin, nii sattu jo vasempaan korvaanki ja kurkkuun alko sattuun, oli ihan sellanen tunne, että tars yskiä, mutku ei yskitä. En tiedä onko hää ny sitte mun työkaveri vai pomo vai mikä, mutta sano heti, kun kuuli näitä oireita tai näitä, että:"sulla on keuhkoputkentulehdus tollai mullakin alko; ensin räkätauti, sitten yskä ja lopulta tuli kauhee kuume."
Äitee sano, että tarvii sitte ens viikon maanantaina tai tiistaina, jos o vielä huono olo, ni soittaa terkkarille..
"hauskaahan" tässä on se, että en oo ikinä ollu kuumeessa, kerran oli puol päivää alilämpöö ja siinä kaikki. Että jos mää kipee olen ollu, ni sitte on ollu 1-2 päivää kauhia niistämine vaa. Nyt on kyl ollu 3 kohta 4 vuotta tää allerginen nuha ja ku kokeissa kävin, nii sieltä tuli vaan yks: pölyallergia ja seki oli nii pieni, et ei sitä allergiaks voi sanoo..

Sunnuntaina sit meen Klubille ja tartutan kaikki, tai sitten en.. kattoo ny mikä kunto sillon on

---------------edit 28.3.------------

Soitin aamulla terkkarille, löi varattua, sitku olin aamupesul, nii tuli viesti:"en voi vastata, mitäs sul?" nii kirjotin vastaukseks romaanin ja kohta soi puhelin ja siinä sitte kertoilin terkkaril vaivojani.. Lopulta sovittiin, että terkkari kirjottaa saikkua kaheks päiväks, kävin sit hakemas sen lapun ja vein sen Tiimarii.. Sit jos ei huomennakaan oo vielä parempi olo, nii terkkaril taas ilmotusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti