maanantai 21. maaliskuuta 2011

Voisin kirjottaa vaikka mitä, mutta kun aivot seis

Ensinnäkin: Hyvää nimipäivää Iskä<3 10 vuotta sitten tänään olis syöty mun synttärikakun rippeitä sun nimipäivän kunniaksi, mutta enää ei syöty edes mun synttärikakkua.

Toiseks: Tuli sitten oltua viikonloppu Helsingissä, saavuin sinne perjantai-iltana kaheksalta, myöhemmin haettiin pyykit pesutuvasta ja Toinen oli mein mukana, juoksenteli siellä pitkin käytävää ja huuteli kaikkea, huomasin siellä pienen sementtipalasen ja aloin sitä heitteleen Toiselle, joka juoksi sen perään kuin koira, mutta ei tuonu kyllä sitä takasin.

Kolmanneks: Eilen, sunnuntaina, oli 19-v synttärit ja MCR@Hartwall Areena. Vielä kun muistaisin keikasta muuta, kun että siellä oli kiitettävästi porukkaa, niillä oli kaikilla helvetin hyvä meno. Praikkojen Sami käveli mein ohi joku 10 kertaa ja siitä tuli kauhee hinku päästä pitkästä aikaa Private Linen keikalle.

neljänneks: Tyhjensin tänään salkkareitten jälkeen huoneeni seinät julisteista ja muista kuvista. Oon edelleen sitä mieltä, että tässä huoneessa on ihan hirveet tapetit, haluun repiä ne alas ja maalata seinät niin vaaleensiniseks, että se on jo melkein valkonen..

viidenneks: Kummit tulee huomenna kahveelle, äitee oli viikoloppuna leiponu mustikkapiirakkaa ja kääretortun *omnomnom*

viimiseks: enää 12 työharjottelupäivää jäljellä, sitten koittaa paluu koulun penkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti